CARE E PROCEDURA PENTRU PLATA FACTURII DE INCALZIRE IN TRANSE LUNARE ?
Va cer sfatul in legatura cu adresa RADET nr. 21.519 din 09.09.2011 trimisa asociatiilor de proprietari din Bucuresti prin care acestea sunt informate despre Hotararea CGMB nr. 14 /27.07.2011 referitoare, printre altele, la posibilitatea asociatiilor de proprietari de a opta pentru plata contravalorii consumului de energie termica pentru incalzire in transe lunare, pe parcursul unui an.
Mentionez ca, in conformitate cu art. 3, paragraf (3) din hotararea CGMB nr. 14 /27.07.2011, ?Pentru asociatiile de proprietari / locatari care vor opta pentru plata facturilor de energie termica pentru incalzire in transe egale aceasta se va realiza conform procedurii propuse de catre RADET si avizate de Autoritatea Municipala de Reglementare a Serviciilor Publice?.
Am dat telefon la RADET si mi s-a raspuns ca
PROCEDURA NU ESTE INCA FINALIZATA (!?)
Proprietarii din asociatia noastra doresc sa stie care este aceasta procedura (formula de calcul & exemple pt 1 camera, 2 camere, 3 camere, etc.) pentru a vedea daca este, intr-adevar, avantajoasa.
In conditiile in care procedura nu este finalizata tocmai de RADET, oare cum ar putea proprietarii din asociatia noastra (sau din alte asociatii de proprietari din Bucuresti) sa-si exprime optiunea pt respectiva procedura ??
Ma intreb cum de a trimis RADET adresa nr. 21.519 din 09.09.2011 catre asociatiile de proprietari si cum poate sa solicite un raspuns ferm din partea acestora pana pe 1 octombrie 2011 (!) in conditiile in care procedura pentru plata facturii de incalzire in transe lunare NU ESTE FINALIZATA nici pana azi ???
In concluzie: are cineva vreo idee depre procedura pentru plata facturii de incalzire in transe lunare? (formula de calcul si exemple)
Multumesc anticipat pt raspunsurile Dvs.
P.S. 1 Pt informarea Dvs. am postat la sectiunea "Documente utile" adresa RADET nr. 21.519 din 09.09.2011 si Hotararea CGMB nr. 14 /27.07.2011:
www.avocatnet.ro/content/con...
www.avocatnet.ro/content/con...