avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate alina8008@yahoo.com

Activitate alina8008@yahoo.com

daca nu are master, incepand cu data de 01.01.2016 - NU MAI POATE

OUG 90/2009, incepand cu data de 01.01.2015- nu mai are putere legala


[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Răspuns la discuția Majorare 10% alesi locali
La fel inteleg si eu.... ca fac parte din ANEXA Nr. I FAMILIA OCUPATIONALA DE FUNCTII BUGETARE "ADMINISTRATIE" ....doar ca parerile sunt foarte impartite... consilierii jurdidici de la mine nici nu vor sa auda de aspectul asta....
:-/
:rtfm::rtfm::rtfm:
Răspuns la discuția 10%
pai...de ce nu? ei nu fac parte din Anexa nr. 1 - Familia ocupaţională de funcţii bugetare «Administraţie»
Discuție 10%
majorarea cu 10% a salariilor pentru personalul bugetar se acorda si alesilor locali?
poate fi ipotecat un teren asupra caruia ai drept de concesiune iar constructia de pe teren este proprietatea concedentului?
un angajat personal contractual -inginer cadastru in cadrul institutiei publice are voie sa lucreze si ca PFA - inginer cadastru in afara institutiei ????
exista vreo stare de incompatibilitate sau conflict de interese?
Răspuns la discuția Functionar public
art. 91 din Legea nr.188/1999
(4)Mutarea temporara pe o alta functie publica se dispune motivat, in interesul autoritatii sau institutiei publice, de catre conducatorul autoritatii ori institutiei publice, pe o functie publica vacanta echivalenta, de aceeasi categorie, clasa si, dupa caz, de acelasi grad profesional, pentru care sunt indeplinite conditiile specifice prevazute in fisa postului sau, dupa caz, cu repartizarea postului corespunzator functiei detinute de functionarul public, pentru o perioada de maximum 6 luni intr-un an calendaristic.
(5)In mod exceptional, mutarea temporara sau definitiva poate fi solicitata de functionarul public in cazul in care starea sanatatii, dovedita pe baza unui examen de specialitate, nu ii mai permite desfasurarea activitatii in acel compartiment. Mutarea temporara sau definitiva se face in conditiile prezentei legi, daca functionarul public in cauza este apt profesional sa indeplineasca atributiile.
Răspuns la discuția Functionar public
mutare pe o functie publica vacanta grad superior, fosta treabta 1...desigur, daca este bugetata..pe fosta treapta 1!
agentul de paza - personal contractual studii (G) din cadrul compartimentului politie locala poate beneficia de norma de hrana, incepand cu 01.01.2015?
se intocmeste de catre inspectorul de la compartimentul agricol.