avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate gabitzu20

Activitate gabitzu20

Tatal meu este titularul unui contract de prestari servicii. Contractul a fost incheiat pe o perioada de 2 ani cu clauza ca acesta isi va produce efecte in continuare daca una din partile contractante nu va denunta contractul. Problema consta in faptul ca titularul de contract nu mai doreste serviciile prestatorului la domiciliul titularului desi acesta nu se afla in tara si nu poate trimite o procura prin care alta persoana sa il reprezinte pe titularul de contract.Mentionez ca serviciile constau in furnizare de cablu TV.Ce se poate face in continuare pentru a inceta contractul de prestari servicii in cazul in care titularul de contract nu se afla in tara si nici nu poate trimite o procura pentru anularea contractului? Adaug faptul ca o clauza din contract afirma ca orice litigiu se solutioneaza pe cale amiabila sau de catre Curtea de Arbitraj de pe langa CCINA Constanta. In ce masura il ajuta acest lucru pe titularul de contract?
Răspuns la discuția tulburarea folosintei locuintei
gi-jane a scris:

desi va tulbura, nu cred ca se incadreaza
tulburarea de posesie este fapta de ocupare in tot sau in parte, fara drept, a unui imobil aflat in posesia altuia. obiectul infractiunii este un bun imobil precum un teren, casa, gard, arbori, etc.,
iar subiectul infractiunii poate fi orice persoana, chiar si proprietarul bunului imobil, daca bunul se afla in posesia altuia.
mai insistati cu plangeri la politie
Cred ca va aflati intr-o mare eroare. Tulburarea de posesie nu e acelasi lucru cu tulburarea de folosinta. In speta data fiind prezentata o tulburare de folosinta si nu una de posesie. Permiteti-mi sa folosesc un limbaj neacademic si sa afirm ca vecinii nu au intrat in casa omului si apoi nu au mai vrut sa paraseasca locuinta ci doar au facut galagie in propria lor casa si prin asta au deranjat pe cei din jur, fapta lor incadrandu-se la o tulburare de folosinta.
Răspuns la discuția gratiere
Doar gratierea o da presedintele Romaniei nu si amnistia. In cazul tau avand o pedeapsa cu suspendare, gratierea nu iti va fi acordata.
Răspuns la discuția Urmarire internationala
De dat in urmarire sigur este dat. Acum depinde si unde a plecat persoana respectiva deoarece daca este in una din tarile europene atunci intervine mandatul european de arestare care reprezinta o metoda de cooperare judiciara in materie penala mult mai simpla din punct de vedere procedural decat extradarea.
Pai stai putin, unchiul este considerat ruda apropiata si este un ascendent.interpreteaza corect textul articolului si o sa observi ca pentru fata, unchiul reprezinta un ascendent deoarece unul din parintii fetei este frate al unchiului.
Răspuns la discuția masura de siguranta
Da poate fi considerata o masura de siguranta conform art. 115 CP.