avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Activitate drakusoru

Activitate drakusoru

Multumesc frumos pentru raspuns. M-am mai linistit.
Buna ziua!
Am si eu o problema asemanantoare. Am facut contract cu un restaurant cu 1 an inainte, iar cu 2 saptamani a trebui sa anulez contractul. Patronul insa, ma ameninta cu judecata, si cu alte mijloace gen "oricum o sa fiti urmariti", "o sa vedeti voi", "nu ma faceti voi pe mine" etc. Am platit un avans de 500 de euro, pe care, evident, nu am pretentia sa-mi fie returnat.
As vreau sa stiu daca se poate ca acest om sa poata face ceva in instanta?
In contract la litigii este mentionat ca, in caz de anularea evenimentului, beneficiarul va pierde suma achitata ca avans.
De un singur lucru nu sunt singur insa, mai exista un paragraf in care scrie ca orice problema se va rezolva pe cale amiabila intre parti. In caz contrar, partile se vor adresa instantelor judecatoresti competente.
El ma ameninta ca ma da in judecata si ca o sa ceara despagubiri de 20000 de euro si ca ma "ingroapa" , ca " o sa vad eu" .
V-as fi recunoscator pentru un raspuns.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Problema leasing
Pai, dupa cum au motivat dansii, diferenta se aplica pentru valoarea platita cu 19%. Am platit un numar de rate cu tva 19% atat cat era reglementat in aceea perioada. Bineinteles, cand s-a trecut la tva-ul de 24% el a fost adaugat la ratele mele care au urmat. Acum, dansii sustin ca trebuie sa platesc diferenta si pentru acele rate din urma, cele platite cu 19%.
Nu prea am reusit sa gasesc asa ceva in contract, de aceea am cerut ajutor.
Buna seara!
Am si eu o intrebare, daca cineva ma poate lamuri.
In urma cu 4 ani am achizitionat un autoturism in leasing. Ei bine a sosit timpul cand leasing-ul expira. Dar, cei de la firma de leasing mi-au facut o surpriza...si anume, aceea ca mai trebuie sa platesc inca o rata, rata ce reprezinta diferenta de TVA, de la 19% la 24%. Intrebarea mea este daca aceasta rata este normala?
V-as fi foarte recunoscator pentru un raspuns.
Va multumesc frumos!
Răspuns la discuția BLOCARE CONT BANCAR-???
Buna ziua.
Am patit si eu aceeasi problema. Mi-a fost blocat contul de la o banca pentru neplata impozitului pe anul trecut. Ok. Am fost la directia taxe si impozite am platit am obtinut hartia pentru deblocarea contului. Am mers la banca si aici surpriza: pentru redeschiderea contului trebuie sa platesc un comision de 50 de lei. Nu mi se pare corect. Mentionez ca este un cont de credit cu card. Este corect sa-mi ia tot mie comision de redeschidere cont tinand cont ca nu a fost vointa mea asta?
Va multumesc mult.