buna ziua multumesc pentru raspunsuri.
dim pacate notarul a facut in cu totul alt fel:
-in baza testamentului sotia abprimit 1/4
-restul masei succesorale cite 1/4 fiecaruia
a considerat toata masa succesorala ca fiind exclusiva a sotului dececedat .motivare(masina si remorca pe numele sotului in Cartea de identitate,conturi bancare pe numele lui ci drept sotia,terenul Carte Funciara pe numele lui)
CE SE POATE FACE PENTRU INDREPTARE SITUATIE (NOTARUL REFUZA INDREPTAREA)
Multumesc,cu stima,
buna ziua
prietena mea este sotie supravetuitoare
un copil al sotului din prima casatoriei
un copil impreuna
sotia supravetuitoare detine testament in care scrie ca este mostenitoare legatala pe toate bunurile mobile si imobile
masa succesorala:
-casa obtinuta de sotul decedat prin mostenire de la parinti
-2terenuri agricole de la parinti
-1 teren intravilan obtinut in timpul casatoriei
-1 masina si 1remorca obtinuta in timpul casatoriei
-2conturi bancare
toti mostenitotii participa la mostenire,
CUM SE IMPARTE MOSTENIREA ?
Multumesc,cu stima,
Buna seara. Am depus pe 27.12.2021 documentatia pentru obtinerea autorizatiei de constructie si declatatie accept de expropiere .Terenul meu este afectat prin PUZ de utilitati stradale 3,14%.
Nelegal mi se returneaza documentatia ( data 18.01.2022) si primesc o adresa semnata de primar in care mi se cere sa fac si sa platesc documentele necesare expropierii ( contrar legii 33/1994)
pe 26.01.2022 redepun documentatia .
pe 01.02.2022 primesc o adresa in care mi se cer aceleasi lucruri ca in precedenta
va rog citeva sfaturi,multumesc,cu stima,
buna ziua
am cerut proiectantului o locuinta cu fatada spre S si el a proiectat spre N
am cerut zid BCA si planseu grinzi de lemn ,el a proiectat zidarie caramida si planseu beton
eu scara interioara de lemn ,el de beton
eu centrala electrica cu incalzire in pardosela ,el centrala gaze cu calorifere
se pot modifica prin DISPOZITIE DE SANTIER sau imi trebuie un nou proiect
nu am inceput constructia
multumesc,cu stima,
am lucrat ca director de vinzari si apoi dezvoltator retea
mi s-a desfacut cim cu art 65(1) societatea refuza plata ultimului salariu,diferntei ptr c.o. neefectuat , un salariu compensatoriu conform CONTRACTULUI COLECTIV DE MUNCA LA NIVEL NATIONAL si garantia materiala depusa in banca pe motiv ca doi distribuitori ar fi facut falsuri in documente si ar fi adus prejudicii societatii