avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Activitate gaby@

Activitate gaby@

Răspuns la discuția partaj
Simulatia se poate face cu martori?
Răspuns la discuția partaj
da, bunici traiesc. Stiu ca este facut contract de vanzare-cumparare, dar nu stiu exact daca este facut dinainte de nunta sau dupa nunta. Daca este dinainte de nunta ea mai are dreptul?

Discuție partaj
Buna ziua! As avea si eu o intrebare: unchiul meu este casatorit de 16 ani si are un baietel de 15 ani. Acum, nu se mai intelege cu sotia lui si aceasta vrea sa bage divort. Casa in care stau este facuta de parintii unchiului meu dar acestia au trecut-o pe numele lui, la partaj casa va fi impartita pe jumatate (sau contravaloarea)? Parintii unchiului meu (bunicii mei) vor sa mearga in instanta si sa aduca martori, ca sa dovedeasca ca, casa este facuta de ei (ca ea sa nu primeasca nimic), se poate? Multumesc!
Discuție divort
Buna ziua! As vrea sa-mi explice cineva ce inseamna:
"admite actiunea, admite in parte cererea reconventionala, dispune desfacerea căsătoriei incheiate intre părti din vina ambelor părti, compenseaza cheltuielile de judecata ". Mai trebuiesc platite cheltuieli de judecata?

Răspuns la discuția divort - martori
Multumesc ptr raspuns! Ma scuzati ca insist dar eu, ca reclamant (eu am bagat dosarul de divort) nu am decat un singur martor, si as vrea sa stiu daca se poate termina la termenul asta. El are doi martori.
Buna ziua! as vrea daca se poate sa-mi explicati ce inseamna continutul dosarului: "Amână judecarea cauzei la 21 aprilie 2010, termen dat in cunoştinţa părţilor. Reclamanta-pârâtă va depune la dosar răspuns la întâmpinare si cererea reconvenţionala formulata de către pârâtul-reclamant şi va prezenta doi martori fără citatie. Pârâtul-reclamant va prezenta doi martori fără citaţie". Inseamna ca acum si eu sunt parata(asta nu inteleg)? Daca am doar un singur martor se poate termina? Nu avem copii si nici bunuri si amandoi suntem de acord cu divortul, doar ca nu avem un an de la casatorie. Va multumesc

Răspuns la discuția cheltuieli de judecata
miltumesc ptr raspuns. El nu are avocat, suntem amandoi din acelasi oras. As dori daca puteti sa-mi spuneti macar estimativ cam cat ar fi. Multumesc
Daca intr-un proces de divort esti gasit vinovat (e vina ta), cam cat sunt cheltuielile de judecata?
Răspuns la discuția divort rapid
Multumesc ptr raspuns! Va dura mult procesul? Ce se intampla daca nu am martori? Multumesc

Răspuns la discuția divort rapid
Dar eu nu am de unde sa aduc martori, ca nu am pe nimeni. Prietene nu am ca el nu ma lasa sa vb cu nimeni, iar cu parintii nu vb ptr ca ei nu au fost de acord cu aceasta casatorie. Ce sa fac daca nu am martori? El este de acord cu divortul.
Dar daca avocatul e imputernicit mai trebuie sa ma prezint si eu?