O intrebare daca poate sa ma ajute cineva.
Este vorba despre o mostenire intre frati, casa plus pamint. S-a facut succesiunea si acum totul este trecut la gramada si am vrea ca pamintul sa fie trecut pe numele la fiecare atit cit ii revine. Nu sunt dispute in privinta asta ci doar modul cum trebuie facut. Se poate doar la un notar public sau trebuie la tribunal ? Este vorba doar de pamint ca restul ramine asa cum este acum.Cam atit. Multumesc
Omul a vorbit cu banca si zice ca sunt de acord nici nu ar avea de ce sa nu fie dar eu virez niste bani intr-un cont fara sa am nici o garantie .Fiindca dupa ce virez banii abia atunci cu ordinul de plata vom face si actele sau vor astepta sa intre banii in cont.inca nu stiu.
Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi utile.
Vreau sa cumpar un apartament ,dar vinzatorul il are cumparat prin credit ipotecar si mai are de plata la el . El vrea sa procedam in felul urmator: sa-i vars toti banii in contul la banca unde are ipoteca si tot acolo in aceeasi zi sa facem si actele. Fiind total pe dinafara in aceste probleme intreb daca proceddez corect sau sunt si alte cai? Nu de alta dar as vrea sa evit situatiile neplacute. Multumesc
V-a rog frumos, daca stie cineva ce se intimpla.Pentru tiparirea declaratiei de mediu pina acum foloseam atlas_afm_declaratii_v5.0_20090129. Acum nu mai merge acest prog. imi cere o parola (5510903300) pe care nu o mai recunoaste si nu pot sa mai tiparesc numic. S-a schimbat prog cumva ? Ca la mediu pe site nu mai gasesc nimic.Multumesc. #-o