avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

O intrebare daca poate sa ma ajute cineva.
Este vorba despre o mostenire intre frati, casa plus pamint. S-a facut succesiunea si acum totul este trecut la gramada si am vrea ca pamintul sa fie trecut pe numele la fiecare atit cit ii revine. Nu sunt dispute in privinta asta ci doar modul cum trebuie facut. Se poate doar la un notar public sau trebuie la tribunal ? Este vorba doar de pamint ca restul ramine asa cum este acum.Cam atit. Multumesc
Cel mai recent răspuns: shonny , utilizator 17:31, 26 Noiembrie 2012
Se poate numai la notar.
Se face partaj voluntar.
este vorba de partaj voluntar.
mergeti la un birou notarial
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa bunica cu partaj voluntar, fara succesiune Manu111 Manu111 Buna ziua, Am o problema mai delicata,cred.Este vorba despre o casa,mostenire de la bunica mea,care a decedat in 1986. Bunica a avut 2 copii(mama mea si ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune marcelutza marcelutza Buna ziua, Am nevoie de ajutor: Mama mea a decedat de 2 luni.Suntem 2 frati ,iar dupa mama a ramas un apartament si un teren arabil.Intrebare: -in cit timp ... (vezi toată discuția)
Ce act trebuie in acest caz? hopeless1 hopeless1 buna ziua! as dori sa va intreb ce act ar trebui sa se faca in cazul urmator: o mostenire lasata de catre parinti (decedati de foarte mult timp) intre 5 ... (vezi toată discuția)