buna ziua as dori sa stiu si eu unde se poate denunta un proprietar care inchiriaza ap fara sa plateasca la stat tin sa precizez ca eu am platit chiria fara sa ma mut inca urmeaza sa ma mut pe 1 mai dar domnul proprietar acum sa gasit sa mai ceara si garantie iar cind i-am spus ca nu pot achita si garantia a spus ca atunci pierd banii dati pt chirie , am decis sa ma mut si sa fac un contract intre dinsul si mine doar precum ca i-am dat banii inclusiv garantia ,aceasta urmeaza sa o achit azi dar as vrea sa stiu daca denunt la politie daqca se poate face ceva dupa ce il pun sa semneze contractul precum ca i-am dat banii de chirie si implicit garantia va multumesc
as dori sa stiu daca eu ca si tutore legal al fiicei mele de 8 ani daca pot vinde sau inchiria ap primit de la parintii mei ,fiica mea este proprietarul ap dar pina la implinirea varstei de 18 ani eu sant trecuta ca si tutore dar parintii mei au uzufruct viager ,doar cu drept de locuire in acel ap nu si cu intretinere
Detin o casa care a fost cumparata de catre pariintii mei pe numele meu de fata cu dreptul de nuda proprietate iar parintii mei au dreptul de uzufruct viager in cota de 1/2 fiecare ,as dori sa stiu ce drepturi am eu si ce drepturi au ei in aceasta casa.Va multumesc.
va multumesc pt raspuns dar tin sa precizez ca nu locuim impreuna dar pariintii mei au dreptul de a locui in aceasta casa ei facind contrctul de vanzare -cumparare pe numele meu de fata inaintea casatoriei ,dar ei au uzufruct viager in cato de 1/2 fiecare
cum pot obtine si eu un ordin de resctrictie pt tatal meu care ma batut in urma cu 24 de ore in fata copiilor mei am chemat si politia dar i sa dat o amenda pe care nu stiu sigur daca o va plati pt ca parintii mei au destula pile ca sa spun asa dar nu asta conteaza vreau sa nu se mai apropie de mine si de cele 2 fetile ale mele care sant si minore si in prezenta carora s-a intimplat totul, ele au sarit pe bunic sa imi dea drumul pt ca ma stransese si de gat .