avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturile fiicei mele si cele ale parintilor mei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturile fiicei mele si cele ale parintilor mei

as dori sa stiu daca eu ca si tutore legal al fiicei mele de 8 ani daca pot vinde sau inchiria ap primit de la parintii mei ,fiica mea este proprietarul ap dar pina la implinirea varstei de 18 ani eu sant trecuta ca si tutore dar parintii mei au uzufruct viager ,doar cu drept de locuire in acel ap nu si cu intretinere
Cel mai recent răspuns: morwe , utilizator 14:39, 15 Aprilie 2010
daca parintii au drept de uzufruct viager si inca mai traiesc, doar ei au dreptul sa inchirieze.. nici macar fiica dvs, daca era majora nu avea dreptul sa inchirieze decat dupa decesul parintilor dvs
multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager cmary cmary Bună ziua!!! Vă rog mult să-mi dați un răspuns!! i Fiica mea este proprietarul unui apartament cu clauză de uzufruct viager în favoarea soțului mamei ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager 50 stela 50 stela va rog mult sa ma ajutati cu un sfat in privinta uzufructului viager,eu detin uzu viager al unui ap.propietar fiind fica mea,as dori sa aflu ce drepturi am eu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in baza clauzei de habitatie viagera. teachlib48 teachlib48 In anul 2002 am cumparat pentru fiica mea un apartament si in contractul de vanzare cumparare am pus clauza de habitatie viagera. Intre timp, fiica mea s-a ... (vezi toată discuția)