nu am primit citatie ,de la politie ,cu toate ca am intrebat ,nu mi s a spus ,iar cand am primit hotararea erau trecute cele 15 zile ptr.contestatie .apoi am inceput la circa 3luni procesul civil.,care fusese stopat pana la finalizarea anchetei penale.
nu am primit citatie ,de la politie ,cu toate ca am intrebat ,nu mi s a spus ,iar cand am primit hotararea erau trecute cele 15 zile ptr.contestatie .apoi am inceput la circa 3luni procesul civil.,care fusese stopat pana la finalizarea anchetei penale.
:oops:nu am primit citatie ,de la politie ,cu toate ca am intrebat ,nu mi s a spus ,iar cand am primit hotararea erau trecute cele 15 zile ptr. contestatie ,apoi am inceput la circa trei luni procesul civil,care fusese stopat pana la finalizarea anchetei penale .ma scuzati nu sunt familiarizata cu mesajele pe forum.
nu am primit citatie ,de la politie ,cu toate ca am intrebat ,nu mi s a spus ,iar cand am primit hotararea erau trecute cele 15 zile ptr. contestatie ,apoi am inceput la circa trei luni procesul civil,care fusese stopat pana la finalizarea anchetei penale .ma scuzati nu sunt familiarizata cu mesajele pe forum.
dar a fost un proces penal pana in 2007 apoi am continuat procesul civil pana in 2010 ,ianuarie .cum sa mai procedez?anajatorul a luat doar o amenda contraventionala iar eu am ramas cu acest credit dat pe un dosar incomplet si nelegal.
dar a fost un proces penal pana in 2007,apoi am continuat procesul civil pana in 2010 ,ianuarie.cum sa mai procedez?angajatorul a luat doar o amenda contraventionala si e liber ,iar eu am ramas cu acest credit,fara nici un act corect.
daca din anul 2004 am trecut si printr un proces cu banca respectiva(angajatorul de atunci a luat banii pe numele meu cu acte false ,fara sa semnez gfafic de rambursare,polita de asigurare ,cerere de credit ,evident el avand cunostinte in banca ,cu concursul angajatilor bancii respective cum s a specificat si in hotararea definitiva),dar am pierdut la recurs (uimitor),am sanse mai mari sa clarific problema asta cu prescrierea.mentionez ca procesul s a terminat in ianuarie 2010.de unde se incep procedurile ptr. prescriere.multumesc foarte mult.
va rog sa mi spuneti de la care data se considera 3ani ca fiind prescris un credit.multumesc.