As dori sa stiu daca odata cu suspendarea contractului de munca pentru concediul de cresterea copilului societatea are obligatia de a-mi returna garantia constituita?
As dori sa stiu daca in contractul colectiv s-a mai schimbat ceva legat de salariul mediu pe companie pentru nasterea copilului si compensarea cu 15% din brut pe perioada concediului de maternitate? Va multumesc!
Sunt insarcinata in 5 luni. am anuntat societatea despre acest fapt inca de la 4 saptamani. Astazi mi-au trimis un act aditional pentru modifcarea salariului. Nu voi semna acest act , dar vreau sa stiu daca pot sa-mi schimbe salariul fara ca eu sa-l semnez.
S-au desfiintat posturile si au fost trimisi in somaj.
Acest lucru inseamna ca daca nu vor dori sa semneze contractele pe durata determinata , societatea va putea sa angajeze alti oameni pe acelasi posturi.
Este adevara ca orice societate care are un numar mai mare de angajati trebuie sa aiba si un contract colectiv de munca pe langa cel individual semnat cu fiecare angajat? Care este numarul minim de angajati pentru a interveni aceasta obligativitate? Acest contract nu ar trebui sa aiba si o anexa cu semnaturile angajatilor ?