avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Activitate simona minoiu

Activitate simona minoiu

Răspuns la discuția Spor vechime
este vorba de un sal al unitatii unde lucrez, sunt bugetar.
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Spor vechime
Multumesc mult!!!!
Răspuns la discuția Anularea unei decizii
Multumesc mult, va arat cum am facut dec
Directorul .............al....................., cu sediul în localitatea ............., județul ..... numit prin .................
În temeiul :
- Legii nr. 554/2004 a Contenciosului Administrativ , cu modificările și completările ulterioare.
Având în vedere Referatul compartimentului Resurse Umane cu privire la încetarea aplicabilității deciziilor cu privire la stabilirea drepturilor salariale ale personalului angajat în cadrul ................ nr.3 , 4, ......din 00.01.2011.
DECIDE:
Art.1 Incepând cu data prezentei Decizii , își încetează aplicabilitatea Deciziile cu privire la stabilirea drepturilor salariale ale personalului angajat în cadrul ...................... și anume:
a)Decizia nr.3 din 20.01.2011 cu privire la stabilirea drepturilor salariale ale personalului angajat în cadrul ..............-Funcționari publici
b) Decizia nr.4 din 20.01.2011 cu privire la stabilirea drepturilor salariale ale personalului angajat în cadrul ...........-Personal contractual
……………………………….
Art. 2 Compartimentul Resurse Umane, va întocmii noi decizii cere vor înlocuii deciziile nr. 3 , 4…. din 20.01.2011.
Art.3 Prezenta decizie poate fi contestată la instanța de Contencios Administrativ , în condițiile și termenele prevăzute de Legea nr. 554/2004 a Contenciosului Administrativ , cu modificările și completările ulterioare.
Răspuns la discuția Anularea unei decizii
Decizie este gresita.Dar contestatie a fost facuta catre ordonatorul de credite(institutie) , in functie de rasp primit doamna se adreseaza instantei
Buna seara.Lucrez la o institutie de stat, am emis o decizie(nr.1) privind stabilirea drepturilor salariale in baza Legii 284 si L. 285 din 2010.Decizia a fost contestata.Daca dau o decizie prin care deciziei cu nr 1 ii inceteaza aplicabilitatea si apoi emit o decizie care inlocuieste dec 1 , este bine?Decizia nr 1 devine nula?
Legal este ok?
:((
Răspuns la discuția Spor vechime
Ati putea va rog sa-mi spuneti articolul?Nu am gasit nimic.Multumesc!
Discuție Spor vechime
Cum iau in calcul timpul lucrat cu jumatate de norma pentru acordarea sporului de vechime?Unde gasesc prevederea legala pentru modul de calcul?
Exemplu: daca o persoana are lucrat 1 an cu 1/2 norma iau in calcul 1 an sau 6 luni ?
Somajul se ia in calcul la acordarea sporului de vechime in munca?
Inainte de 2001 se lua in calcul?
Cum acord salariul functionarilor publici care avanseaza in treapta si celor care promoveaza in grad profesional.Dar avansarea in treapta se mai poate face dupa 1 an?La functionarii publici salariul este: sal incadrare+spor vechime = salariu baza sal baza+sume compensatorii= salariu brut. Sporul de vechime intra in baza, daca salariatul indeplineste conditiile pentru a trece la urmatoarea transa de vechime se mareste doar baza sau se mareste si brutul?
Vreau sa stiu daca putem acorda drepturi salariale (ex. la nasterea unui copil salariatul beneficiaza de un salariu de baza) in baza CCM acum fiind in vigoare Legea 330/2009 si OUG 1/2010.Este legal sa facem asta?