Buna ziua as dori sa stiu cum sa fac sa nu pierd locul de parcare am fost implicat intrun accident rutier care mașină i sa dat dauna totala de către asigurător am primit o sumă de bani de la asigurătorul celui care a provocat accidentul si epava acasă vreau sa vând epava fără să pierd locul de parcare după să-mi i-au o mașină.
Buna ziua am fost victima unui accident rutier un șofer a ieșit după un drum fără prioritate fără să se asigure în viteză eu eram cu mașina împreună cu fiul meu de 3 ani eu n-am pățit nimic dar iel a căzut după scaunul lui și să lovit la cap si picior are hematoame care nu necesită zile de spitalizare dar pe aspect psihic nu-i bine fac terapie cu el as vrea sa cer despăgubiri materiale si morale.mașină mea să dat dauna totala copilul i sa dat un repaus de 7 zile pe aspectul infracțiuni este un dosar penal pentru încălcarea art 5712 oug19513002 dacă am înțeles bine toate numerele în prezentul act întocmit de poliția rutieră scrie avarierea automobilului si vătămare corporală a minorului aflată dreapta spate am sunat la udriste dosarul trebuie să vină vineri sau să-l termine ei nu prea am înțeles bine.întrebarea unde trebuie să mă duc pt a demara procedura si daca mai este nevoie sa achit aceea taxa de timbru având în vedere că există un dosar penal si ca reprezint minorul în calitate de parinte
sotia statea acasa cu el eu eram la munca cand veneam de la munca stateam eu cu el dar cred ca in instanta va conta cine sa avut venit si cine nu
dar de ce sal vizitez pe minor nu pot sa ma duc sal iau sa stea si la mine o perioada nu inteleg cum pot vizita un minor la 340 de km sa stau cateva ore si sa plec ,,nu pot cere Custodie comuna fizica in instanta in care sal am si eu 40% timp si 60% parintele la care locuieste adica mama
De copil m-am ocupat eu pot dovedi ca am avut venit in romania unde am avut domiciul stabil impreuna sunt unic intretinator pot cere de la servici o copie a adeverintei ei precum ca nare nici un venit a facut sotia anul asta pentru a o depune la servici sa mi se scada cu 5 la suta impozitul deoarece sunt intretintorul a doua persoane poate ajuta in instanta asta
De ce trebuieste sa fac drum pana acolo referitor la divort sau la custodie? pentru ca referitor la custodie copilul e roman mi s-ar parea logic aici sa se judece.
Buna ziua sunt intr-un moment in care nu stiu pe unde so apuc:(,Sunt casatorit de doi ani cu o cetateana din Republica Moldova si avem un copil de un an jumate de curand eu am fost la parinti iei sa facem botezul acolo neam certat si am hotarat sa ne despartim ea a ramas cu copilul acolo,casatoria am facuto in Republica Moldova am facut transcrierea certificatului de casatorie sa poata lua permisul de sedere in romania sa poata naste aici copilul sa nascut in romania si este pe numele meu unde trebuie sa apelez pentru divorz si custodia comuna a copilului sau o alta forma in care sa fie incredintat copilul o anumita perioada Va multumesc anticipat:)
Buna ziua as dori sa stiu catva pasi in schimbarea numelui,eu am 30 de ani parinti mei sunt divortati de mai bine de 10 ani eu am ramas cu numele tatalui si peste putin timp vreau sa fac cununia la starea civila in acel moment cand se trece numele in registru pot trece numele lu mama pe care sal port si eu si sotia mea? si daca da ce acte aditionale imi trebuiesc in afara de cele care trebuiesc in mod uzual cand doi oameni se cununa la starea civila.banuiesc ca un consimtamant din partea mamei.multumesc anticipat