Buna ziua , va rog , daca poate cineva sa ma lamureasca in legatura cu un termen tehnic , specific judecatoresc, si anume : " a raspunde la exceptia perimarii" ? Acest termen l-am intilnit in citatia expediata de judecatorie, eu fiind in calitate de reclamant. Va multumesc anticipat ! O zi buna .
am debransat incalzirea centrala comuna, sunt pe individual, izolat peretii pe interior si exterior iar pe spatiul comun de trecere(scara blocului) nu e nici un element de distribuire a vreunui agent termic.....................si cu toate astea sezonul (rece) trecut mi sa impus sa platesc "incalzirea", pina unde va merge hotia asta a CET-lui & co. ?
Buna ziua , cine stie daca in iarna asta se mai aplica "fortat" plata la" incalzirea "(apartament - la ultimul nivel, fara traversare de tevi comune ) codomeniului, fara a se lua in calcul o verificare prealabila a acestuia ?
Sincer, nu mai vreau sa platesc fara sa consum !!!!!!!!!!!! Va multumesc anticipat .X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(
Buna ziua, as dori sa aflu cit timp am dreptul sa circul cu autoturismul personal in UE , Franta, inmatriculat in Romania ?e necesar sa-l declar autoritatilor locale? multumesc anticipat.
Va multumesc mult de tot, o zi buna!
Aseara, pe la orele 18, 28.05.2011, ascultam muzica, un vecin "infierbintat" a venit cu "putere" la usa apartamentului meu si a urlat si a batut cu pumnii , lasind sa se inteleaga ca el va face "legea" pe scara si ca va face ordine. Speriat putin de atituinea lui agresiva am sunat la 112,de 2 ori, in ideea de sprijin , avind in vedere ca vecinul era zgomotos, mi s-a raspuns printr-o negociere bizara ca de as dori sprijin ar trebui sa depun plingere, altfel ei nu vin la solicitarea mea, desi vecinul "infierbintat" se afla la usa mea in momentul convorbirii cu echipajul de la 112, ajutati-ma va rog, ce am de facut ????? multumesc.