avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Apel la 112
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Apel la 112

Aseara, pe la orele 18, 28.05.2011, ascultam muzica, un vecin "infierbintat" a venit cu "putere" la usa apartamentului meu si a urlat si a batut cu pumnii , lasind sa se inteleaga ca el va face "legea" pe scara si ca va face ordine. Speriat putin de atituinea lui agresiva am sunat la 112,de 2 ori, in ideea de sprijin , avind in vedere ca vecinul era zgomotos, mi s-a raspuns printr-o negociere bizara ca de as dori sprijin ar trebui sa depun plingere, altfel ei nu vin la solicitarea mea, desi vecinul "infierbintat" se afla la usa mea in momentul convorbirii cu echipajul de la 112, ajutati-ma va rog, ce am de facut ????? multumesc.
Daca vecinul v-a amenintat puteti face plangere pt aceasta infractiune, dar totusi tineti cont de faptul ca dumneavoastra l-ati deranjat pe acesta si ar putea si el sa cheme politia si sa va aplice o amenda.
Apelarea la 112 se face pt. probleme serioase nu pt. o cearta intre vecini.Cu atat mai mult, cu cat se pare ca d-voastra ati fost cel care a deranjat.
Va multumesc mult de tot, o zi buna!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru impiedicarea folosirii locuintei Lielena Lielena Buna ziua, De 3 ani ma confrunt cu o situatie neplacuta, provocata de vecinii care s-au mutat acum 3 ani deasupra mea. Totul a inceput cu zgomotele produse de ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii si ordinii publice Dana Marin Dana Marin De 2 ani de zile un vecin pune muzica tare si nu ma lasa sa locuiesc in liniste in apartamentul meu. Am vorbit, am batut la usa, am sunat la politie, nimic nu ... (vezi toată discuția)
Complotul politistilor, rog ajutor! Costin Savescu Costin Savescu Am suparat fatal pe cineva de la sectia de politie de care apartin, stiu si pentru ce. Am facut prea multe cereri de interventie la un stadion plantat linga ... (vezi toată discuția)