avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Activitate viodascalu79

Activitate viodascalu79

Răspuns la discuția Scoaterea din spatiul locativ
Nu este vorba de scoaterea de la asociatia de locatari, ci de anularea C.I.!
Buna ziua! Cum trebuie sa procedez pentru a scoate o persoana din spațiul locativ? Persoana respectiva nu mai locuiește la adresă din luna septembrie. Mulțumesc!
Discuție Dosar divort
Sotia a deschis dosar de divort si vreau sa stiu daca pot merge la judecatorie sa vad dosarul inaintea vreunui termen sau trebuie sa merg doar cu un avocat pentru a avea acces la dosar?
Răspuns la discuția Dreptul la vizita copilului minor
Unde pot face cererea de stabilire a programului de vizitare a minorului pe calea ordonanței presedentiale?
Sotia a parasit domiciliul impreuna cu copilul minor in data de 25.09.2014. Nici unul din noi a solicitat divortul dar de la acea data i-mi permite sa ma intalnesc cu minorul doar cand vrea ea.(in aproape 4 luni am stat max 10-12 zile cu copilul si alea la insistentele copilului).Ce drepturi asupra vizitarii lui am pana la o solutionare a relatiei cu sotia? Sau cine hotaraste?? Va multumesc!
unde pot solicita un control asupra asociatiei de locatari? conteaza daca am restante la plata intretinrii?? Multumesc!!
Răspuns la discuția Produs achizitionat fara factura
Vanzatorul este S.C. [EDITAT] S.R.L. Bacau
In data de 12.10 2010 am achizitionat de pe siteul firmei S.C. [EDITAT] S.R.L. o statie radio cb. Unde ma pot adresa avand in vedere caci nici pana la aceasta data nu am primit factura si certificatul de garantie, desi am adresat mai multe solicitari in acest caz prin intermediul e-mailului. Mentionez ca singurul act pe care il am este chitanta ramburs de la firma de curierat prin care a fost livrat produsul.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Lichidarea drepturilor salariale
Da, dar cand se face aceasta lichidare? Din cate stiu eu e in prima zi de salar ulterior incetarii CIM.
Am incetat CIM in data de 10.05.2010, in temeiul art. 65 alin. 1 din Codul Muncii si as dori sa stiu cand se face lichidarea drepturilor salariale; exista o reglementare in aceasta situatie (lege, ordonanta)?
Va multumesc.