avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lichidarea drepturilor salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lichidarea drepturilor salariale

Am incetat CIM in data de 10.05.2010, in temeiul art. 65 alin. 1 din Codul Muncii si as dori sa stiu cand se face lichidarea drepturilor salariale; exista o reglementare in aceasta situatie (lege, ordonanta)?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 17 Mai 2010
termenul de prescriptie pt recuperarea drepturilor salariale este de trei ani de la data incetarii CIM.
Da, dar cand se face aceasta lichidare? Din cate stiu eu e in prima zi de salar ulterior incetarii CIM.
Termenul de prescriptie curge de la data de cand trebuia sa se plateasca salariul.
De regula, plata salariilor se face , de exemplu, pentru luna in curs luna urmatoare... posibil ca angajatorul sa va vireze salariul luna urmatoare lunii in care a incetat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile salariale la zi - incetare cim conf. art. 55 lit. b cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Am un salariat care a fost angajat cu cim incepand cu luna APRILIE, iar in luna MAI a facut incetare cim conf. art. 55 lit. b. Acesta vrea toti ... (vezi toată discuția)
Se poate lichidarea la zi si plata concediului? Marius201390 Marius201390 Lucrez la o firma de 8 luni si initial am avut contract pe o luna pe urma mi-a fost prelungit pana la 1 noiembrie si de la 1 noiembrie mi-a prelungit pe ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti la plecarea din unitate leuca_luminita leuca_luminita Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: dupa preaviz (demisie) inceteaza activitatea, logic..... Intrebarea e urmatoarea: la cat timp de la ... (vezi toată discuția)