avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Produs achizitionat fara factura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Produs achizitionat fara factura

In data de 12.10 2010 am achizitionat de pe siteul firmei S.C. [EDITAT] S.R.L. o statie radio cb. Unde ma pot adresa avand in vedere caci nici pana la aceasta data nu am primit factura si certificatul de garantie, desi am adresat mai multe solicitari in acest caz prin intermediul e-mailului. Mentionez ca singurul act pe care il am este chitanta ramburs de la firma de curierat prin care a fost livrat produsul.
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: viodascalu79 , utilizator 21:12, 18 Ianuarie 2011
Ce scrie pe chitanta?
Cine este vanzatorul? O societate comerciala sau o persoana fizica?
E platitoare de TVA?

Poti verifica.

Alberto Kurtyan
Vanzatorul este S.C. [EDITAT] S.R.L. Bacau
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare ramburs colet dupa o luna Skatez Skatez Poti cere dupa 1 luna valoarea rambursului pentru un colet livrat? Stiu ca e o intrebare care poate parea ciudata. Am primit in urma cu o luna un pachet ... (vezi toată discuția)
Produs neconform cumparat de pe mercador lacran lacran Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, deoarece politia considera ca nu este de competenta dansilor: am achizitionat o drujba ( sotul meu, mai ... (vezi toată discuția)
Magazin on line orianadiana orianadiana buna seara, doresc sa imi deschid un magazin on line si as avea nevoie de ceva sfaturi va rog: 1. vreau sa deschid un SRL cu un singur asociat si nu stiu ... (vezi toată discuția)