avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Activitate cristiano755

Activitate cristiano755

Răspuns la discuția salariu mediu pe unitate
nu ..nu mai era angajata in momentul in care a nascut...si atunci ce trebuie sa facem? pot lua eu acest salariu ca , sot? va rog frumos lamuriti-ma...
sotia mea a nascut iulie 2010....din luna 3 a fost in somaj..inainte de somaj a lucrat la o societate comerciala ca bucatar. de unde se poate solicita salariul mediu pe unitate ? de la societatea comerciala? sau de la somaj? care este termenul max. de solicitare a sal mediu pe unitate? va multumesc..
Răspuns la discuția este discriminare?
buna ..as dori sa va intreb daca subventia se aplica in functie de nr de membri ai familiei.,noi ne-am incadra la 31 lei in functie de salariu. Luam subventie 4x31 lei?sau numai 31 lei? va multumesc
va multumesc pentru raspuns..
am nascut acum 3 luni..am facut cerere pentru acordarea salariului mediu pe unitate la societatea unde lucrez(soc are mai putin de 21 de angajati,este societate privata) si raspunsul patronului a fost ca nu-mi acorda acest drept deoarece el nu este afiliat la nici o confederatie sindicala si ca in contractul indiv.de munca nu scrie nimic in acest sens.Ce ma sfatuiti sa fac? va multumesc..
multumesc mult Angela....am uitat sa-ti spun soc .unde am lucrat eu nu are 21 de angajati.iar patronul spunea ceva ca el nu este afiliat la nici o confederatie sindicala...poti sa ma lamuresti??:(.in cazul asta mai beneficiez de acest salariu?
la itm la ce compartiment trebuie sa fac reclamatia?
am nascut de 3 luni ..aam facut cerere de acordare a salariului mediu pe unitate la farmacia unde am lucrat iar acestea nu-mi dau nici un raspuns...ce pot sa fac ..? unde pot sa-i reclam?este legal acest salariu mediu? angajatorul este obligat sa-l acorde/? va multumesc..

Răspuns la discuția somaj
multumesc ptr raspuns...
Răspuns la discuția somaj
va rog frumos ,puteti fi mai explicit...