avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate geoavocatnet63

Activitate geoavocatnet63

Buna seara.Tatal meu are handicap gr. 1,beneficiaza de aj. de insotitor de 461 ron,si nu a primit acesti bani din martie a.c. Am fost la prefectura, mi s-a spus ca au venit bani la finante si ca au fost distribuiti catre toate primariile din judet. Am fost la primarie ,cei de acolo spun ca nu au venit nici un ban.Ce demersuri trebuie sa fac pentru a rezolva aceasta problema.Va multumesc.
Răspuns la discuția act de mana
geoavocatnet63 a scris:

motorul este de 150cp,iar barca a fost radiata din belgia.Pe mine ma intereseaza daca in baza unui act (chitanta de mana) am sau nu am probleme.Barca nu a fost inmatric. in Rom. Eu o sa fac cu cumparatorul o chitanta de mana si o sa-i dau si actele de V/C originale din belgia + trad. in rom.+radierea din Belgia

motorul este de 150cp,iar barca a fost radiata din belgia.Pe mine ma intereseaza daca in baza unui act (chitanta de mana) am sau nu am probleme.Barca nu a fost inmatric. in Rom.
Discuție act de mana
este o barca neiregistrata in Romania ,are acte de radiere din Belgia ,adusa recent.
este o barca neiregistrata in Romania ,are acte de radiere din Belgia ,adusa recent.
Discuție act de mana
Buna ziua.Am o barca pe care am vindut-o unei persoane.Aceasta persoana mi-a spus ca nu vrea act de vanzare-cumparare legalizat,doar un act de mana intre mine(vanzator) si el.Va og sa-mi raspunde-ti daca este corect,adica eu ca vanzator sa nu am probleme in viitor.Mentionez ca eu am toate actele la barca original ,deci as putea sa fac actele ,da daca cumparatorul a spus ca nu-i trebuie,de fapt pe mine ma intereseaza doar bani.Va multumesc.
Discuție conventie
Buna ziua.Sunt angajat al fabrici de paine Aurora Drobeta Turnu Severin din anul 1995,acum 1 saptamana ni s-a adus la cunostiinta de catre conducera fabrici ca trebuie sa semnam o conventie pe o perioada de 3 luni.As vrea sa stiu daca in aceasta perioada eu mai beneficiez de drepturi(vechime,concediul medical si de odihna) ,daca aceasta conventie este valbila in contestul legi sau este un abuz. Directorul ne-a spus ca aceasta conventie este in toata tara).Mentionez ca nu ni s-a dat decat un exemplar sa il semnam,spunandu-ne ca cine nu semneaza este obligat sa a-si de-a demisia si ca vom lucra ca si pana acum la program de 12 ore munca cu 24 ore libere .Drepturile salariale nu vor fi taiate pe aceasta perioada ,adica vom fi platiti cele 12ore,dar in c.m vom fi trecuti cu 2 ore pe zi pentru vechime.Va multumesc f. mult.
Buna ziua.Tata-l meu primeste o pensie de handicap gradul 1.Pe langa aceasta pensie mai primeste si indemnizatie de insotitor.As dori sa stiu daca s-a marit in cepand cu ian.2010..findca el primeste tot 460 ron.Spuneti-mi va rog cat trebuie sa primeasca pensie si cat indemnizatie legal.Va multumesc.