avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate maisa

Activitate maisa

Aveti dreptate, pentru aceste datorii sa constituit masa credala, Eu ma refer la taxe de tranzactie , tva, etc.
Multumesc!

Vanzarea prin lichidator a unui bun imobil ( teren+cladire) - ce taxe si impozite sunt la vanzare, cat esteTVA-ul?
Multumesc!
Vanzarea prin lichidator a unui bun imobil ( teren+cladire) . Care sunt impozitele de plata pentru vanzator si cumparator?
Multumesc pentru raspuns.
Care sunt drepturile sotului asupra unei proprietati achizitionate de sotie inainte de casatorie in situatia in care nu sunt copii rezultati din casatorie?
Multumesc!
Răspuns la discuția ingradire acces la proprietate
Nu vorbesc de locul de parcare,acelea au alti proprietari. Vorbesc de taxa si de timpul de 30`impus .Ex,vine mama in vizita , daca depaseste cele 30` trebuie sa plateasca ,chiar daca sta pe locul meu de parcare.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am cumparat un apartament intr-un cartier rezidential ,accesul catre proprietate se face pe un drum de servitute pus la dispozitie de dezvoltatorul imobiliar care mi-a vandut apartamentul .Acesta a pus bariera si ne conditioneaza intrarea si stationarea 30`(minute) gratis ,dupa expirarea celor 30` platim un tarif stabilit doar de el. In contractul de vanzare nu sunt specificate conditii de limitare a accesului spre proprietate,Ma consider cumparator de buna credinta inselat de vanzator.CE MA SFATUITI SA FAC?
Răspuns la discuția servicii
maisa a scris:

Va multumesc daca imi dati un raspuns la urmatoarea problema; am solicitat rezilierea unilaterala a contractului conform art 7.1 si 7.1.1(vanzare imobil) cu furnizorul de servicii Romtelecom, mai platesc penalitati?
Discuție servicii
Va multumesc daca imi dati un raspuns la urmatoarea problema; am solicitat rezilierea unilaterala a contractului conform art 7.1 si 7.1.1(vanzare imobil) cu furnizorul de servicii Romtelecom, mai platesc penalitati?