avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozite la vanzarea si cumpararea unui imobil?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozite la vanzarea si cumpararea unui imobil?

Vanzarea prin lichidator a unui bun imobil ( teren+cladire) . Care sunt impozitele de plata pentru vanzator si cumparator?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 12:49, 17 Septembrie 2012
Dvs trebuie sa va interesati la Impozite si taxe, cat datoreaza impozitul, daca s-a ajuns la licitatie, sigur are datorii la impozit si administratia de proprietarii(intretinere). Au fost multe cazuri in care imobilele vandute prin lichidator, executor judectoresc, nu s-au solicitat impozitele restante.
Aveti dreptate, pentru aceste datorii sa constituit masa credala, Eu ma refer la taxe de tranzactie , tva, etc.
Multumesc!
Alaturat va atasez doua link-uri dupa avocatnet.ro in care sper sa gasiti raspunsul la intrebarea dvs, daca nu este complet, va rog d-ati cautare pe site, veti mai gasi si altele.

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare qwertygeo87 qwertygeo87 va rog sa imi da-ti niste informatii! as vrea sa imi inmatriculez masina dar nu stiu unde sa ma interesez daca se mai plateste taxa de poluare... am tot citit ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintei lili cristescu lili cristescu Nu pot plati polita obligatorie deoarece sunt in somaj, si am o indemnizatie de 625 lei ? Cu ce drept ma poate amenda statul roman, ca si cetatean roman, daca ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare NELUB NELUB doresc sa ma adresez instantei pentru a recupera taxa de poluare pentru autovehicole. Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)