giony18 a scris:
Pentru ce serviciu erau emise facturile?Daca vorbim de cablu sau net, se poate demonstra simplu ca nu s-a utilizat, cel putin in privinta serviciul de internet
Sau era vorba de Digitv?
Buna seara,
am si eu o problema asemanatoare. O persoana care printr-o nefericita intamplare a ajuns in posesia copiei mele de buletin, a inchiat un contract fraudulos in numele meu. Am facut o sesizare la ei, moment in care mi s-a spus ca se va verifica, dar sa stau linistita ca astfel de cazuri s-au mai intamplat, ca sunt fel si fel de persoane care au fost angajate si au facut astfel de abuzuri dar care probabil acum nu mai lucreaza la ei, etc. Dupa 3 saptamani, am primit un telefon, si o doamna mi-a spus ca sesizarea este nefondata, pentru ca ea a scos contractul original din arhiva si a zis ca semnaturile seamana prea bine, si ca n-am decat sa cer o expertiza grafica si sa-i actionez in instanta, ca din punctul lor de vedere totul e in regula.
ceea ce m-a frapat pe mine a fost faptul ca le-a luat 3 saptamani sa compare la rece 2 semnaturi.... nu e clar ca cine a semnat in locul meu a facut o semnatura asemanatoare? daca eu semnam acea sesizare cu "f" in loc de "c" ei observau ca semnaturile nu seamana si isi cereau scuze, totul se rezolva?
am de gand sa trimit o sesizare luuunga si la ei si la ANPC, dar m-ar interesa cum pot altfel sa dovedesc ca nu am nici o legatura. In plus, ce se poate demonstra daca e vb de serviciu de internet, pt ca respectivul a folosit o perioada internetul, dar la un moment dat s-a oprit?
astept cu nerabdare orice fel de raspuns care m-ar putea ajuta.