avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate asadar27

Activitate asadar27

Buna ziua,
Am lucrat in 2011 patru luni pentru o firma apoi mi-am schimbat locul de munca. Vreau sa stiu cum pot avea o dovada a cartii de munca electronice pe cele 4 luni? Firma trebuia sa imi dea o adeverinta de vechime pe cele 4 luni atunci cand am plecat? Ce pot face pentru a obtine o dovada pentru cele 4 luni?
Mentionez ca am carte de munca de 3 ani dar vreau o dovada a vechimi de cand s-au introdus cartile electronice.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Fisa fiscala
Multumesc frumos pentru raspuns.
Răspuns la discuția Fisa fiscala
Daca fac o cerere la departamentul resurse umane/financiar din cadrul companiei nu o pot obtine mai usor?
Discuție Fisa fiscala
Buna ziua,

Lucrez de 2 ani jumatate la o firma si nu am primit in nici un an fisa fiscala. Spuneti-mi cui trebuie sa ma adresez pentru a primi aceste fise fiscale?

Va multumesc,
Buna ziua,

Eu am platit la casa de pensii toate contributiile pana la sfarsitul anului pe declaratia de venit de la inceputul anului. Am fost la casa de pensii si mi s-a zis ca trebuie sa platesc de cand a intrat in vigoare noua ordonanta alti bani. Intrebarea mea este de ce nu mi se iau banii din contul deja exisent, adica din banii depusi deja pana la sfarsitul anului
Discuție Cartea de munca
Buna ziua,

Eu sunt angajat la o firma de 2 ani si 2 luni. De aproximativ 1 an firma s-a divizat si a trebuit sa schimbam contractele de munca. Ieri am aflat ca mi-au facut carte de munca de cand m-au mutat la noua firma. Spuneti-mi ce sa fac pentru a obtine datele in cartea de munca de acum 2 ani si 2 luni , nu de acum 1 an cum e trecut in cartea de munca.
Discuție Carte munca
Buna ziua,

Saptamana trecuta am aflat ca nu mi s-a intocmit carte de munca la firma la care lucrez, in conditiile in care am un contract pe termen nedeterminat de mai bine de 2 ani iar contributiile mi s-au platit (cel putin pentru pensii am putut verifica deoarece am contributia la pensia obligatorie platita). Mi s-a spus ca mi se va face cartea de munca acum dar nu stiu cum pot verifica daca totul va fi trecut in cartea de munca de cand m-am angajat. Mentionez ca nu am mai lucrat inainte cu carte de munca.
Va rog sa imi spuneti cum pot verifica daca am toate contributiile platite si daca mi-a fost trecuta in cartea de munca toata perioada de cotizatie?
Discuție Problema lift
Buna ziua.
Am o problema destul de grava, din punctul meu de vedere, legata de liftul din blocul in care stau. De vreo 6 luni atunci cand cineva urca cu liftul la mine in casa vibreaza teava de la calorifer iar daca te afli in mers zici ca e cutremur. Am facut nenumarate sesizari la asociatie( asociatia are un contract cu o persoana fizica care sa faca reparatia si revizia ca cica costa mai putin, asta zic ei) si chiar la acea persoana care se ocupa de intretinerea liftului. Vine si nu se rezolva nimic. Problema este ca au inceput si peretii sa crape. Nu stiu unde sa apelez pentru a gasi o solutie la problema mea.
Multumesc anticipat pentru raspuns.