avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate nmmm

Activitate nmmm

Am convocat doua sedinte a creditorilor pentru aprobarea regulamentului de vanzare la licitatie si a raportului de evaluare.
Nu s-a prezentat nimeni.
pot tine sedinta de licitatie?
Răspuns la discuția inscriere creante
multimesc tuturor
am depus tabel rectificat si am prorogat discutarea planului
Răspuns la discuția inscriere creante
da, ati interpretat corect
dar ma gandesc daca pot sa o fac dupa admiterea planului de reorganizare, pentru a nu fi nevoit sa refac procedura de admitere a planului
da
daca s-a omis cererea de inscriere la masa credala a unui creditor(depusa in termen), s-a afisat si publicat inclusiv tabelul definitiv, iar acesta nu a facut contestatie
cum procedez in situatia in care acesta i-mi solicita trecerea in tabel in faza in care am termen de aprobare a planului de reorgaizare(vot de creditorii inscrisi in tabel?)
cunosc dar ati atacat cu recurs hotararea?
inchidere inseamna radiere din registrul comertului
daca doresti asta discuta cu un lichidator si radiaz-o
nu sunnt stabilite termene.Urmareste topicuri asemanatoare pe forum
in principiu te alegi cu o sanctiune de inchisoare cu suspendare iar in cel mai fericit caz cu amenda administrativa
Răspuns la discuția dosar penal administrator SRL
cine a formulat plangerea?
dv sau un tert
va puteti constitui parte vatamata cu debitul
debitul nu provine dintr-un raport juridic reglementat printr-un contract?
pentru lichidator nu se pleaca de la cuantumul debitului ci de la deteminarea starii de insolventa
sunt 2 lucruri diferite,atentie!!!!
Daca actionati ca un creditor aveti nevoie de prag,dar daca sunteti numit lichidator de tribunal ca urmare a cererii formulate in baza L31-nedepunere situatii financiare care a dus la dizolvarea societatii aveti alta ipoteza de lucru..........