Am convocat doua sedinte a creditorilor pentru aprobarea regulamentului de vanzare la licitatie si a raportului de evaluare.
Nu s-a prezentat nimeni.
pot tine sedinta de licitatie?
da, ati interpretat corect
dar ma gandesc daca pot sa o fac dupa admiterea planului de reorganizare, pentru a nu fi nevoit sa refac procedura de admitere a planului
daca s-a omis cererea de inscriere la masa credala a unui creditor(depusa in termen), s-a afisat si publicat inclusiv tabelul definitiv, iar acesta nu a facut contestatie
cum procedez in situatia in care acesta i-mi solicita trecerea in tabel in faza in care am termen de aprobare a planului de reorgaizare(vot de creditorii inscrisi in tabel?)
nu sunnt stabilite termene.Urmareste topicuri asemanatoare pe forum
in principiu te alegi cu o sanctiune de inchisoare cu suspendare iar in cel mai fericit caz cu amenda administrativa
cine a formulat plangerea?
dv sau un tert
va puteti constitui parte vatamata cu debitul
debitul nu provine dintr-un raport juridic reglementat printr-un contract?
pentru lichidator nu se pleaca de la cuantumul debitului ci de la deteminarea starii de insolventa
sunt 2 lucruri diferite,atentie!!!!
Daca actionati ca un creditor aveti nevoie de prag,dar daca sunteti numit lichidator de tribunal ca urmare a cererii formulate in baza L31-nedepunere situatii financiare care a dus la dizolvarea societatii aveti alta ipoteza de lucru..........