rugamintea mea este , daca-mi puteti raspunde ; daca o persoana fizica aflata cu cartea de munca la o anumita firma, poate incheia un contract de colaborare , sau poate presta legal si la alta firma, ? ce variante am ca sa ma aflu in legalitatea la ce-a de-a doua firma?
va multumesc!
am 49 de an sunt femeie si o vechime in munca de 30 de ani( cu tot cu perioda de somaj), actualmente sunt in somaj.. n-am inteles daca acum dupa noua lege eu am perioada de vechime completa..am rugamintea poate-mi se poate raspunde si mine..daca DA.- la ce etate pot eu sa ies acum la pensie?
va multumesc!:)
buna ziua,
am si eu o intrebare ..de fapt o rugaminte..daca m-ar putea "lumina" cineva..ce pasi trebuie sa urmez in scopul infiinterii unei fundatii non profit in scopul ajutorarii copiilor aflati in dificultate; in acelasi timp daca stie cineva cum si unde este regementata sponsorizarea legal la noi in tara..
in speranta ca ma veti ajuta..va multumesc anticipat!:)::love2:
tocmai asta este..cum sa motivez , pt ca influenta politicului in justitie nu pot sa o demontrez..deci nici nu pot sa o invoc..pot sa recuzez pur si simpu completul de judecata neavand incredere in el..?:(
buna ziua,
ma aflu intr-un litigiu de munca cu o unitate de stat ,unitate care este subordonata CJ; exista mai mute procese pe rol cu acceisi speta "contestatie dispozitie concediere"..se pare ca politicul a intrevenit asa fel incat, pana in prezent nimeni , nu a castigat nici un proces..a-si dori ca la recurs sa mut judecarea acestuia in alta localitate..cum a-si putea proceda ca sa reusesc acest lucru..va multumesc pt raspuns!