avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate mark65

Activitate mark65

Imi cer scuze, poate pare hilara intrebarea. Cand se trece un nou nascut la intretinere? Am auzit diferite variante!
Răspuns la discuția Termen de citare la expertiza
Sa cereti reconvocarea pentru urmatoarele 30 zile, sa nu va treziti ca se face expertiza peste 6 luni , asa cum am patit eu
Răspuns la discuția Nemultumit de expertiza auto
Cred ca voi face plangere penala impotriva fiecaruia in parte.Nu ma lasa inima sa-i iert. Sotia mea s-a imbolnavit in urma acestui proces
Răspuns la discuția Autoturism in leasing, defect
Am trecut prin doua expertize. Va sfatuiesc sa aduceti un expert din alt judet, este obligatoriu.Mult succes ! Si nu mai stati pe ganduri ca trece timpul
Imediat dupa contraexpertiza am cerut judecatoarei un supliment de expertiza. Si nu inteleg nici acum de ce acest drept al meu a fost refuzat. La 2 saptamani dupa contraexpertiza un dealer din tara mi-a dat in scris ca si a treia caseta de directie este defecta, asta in 85000 km !! Daca judecatoarea admitea suplimentul, castigam procesul. Acum urmeaza sa-i dau in judecata si pe experti in baza ultimei constatari facute la dealer.
Se pare ca cei de la [editat] au schimbat tactica. Daca prin primul expert au incercat sa dea vina pe mine ca nu stiu sa conduc, la contraexpertiza cel de-al doilea expert in concluzia finala scrie ,,s-au stricat doua casete de directie deoarece erau defecte din fabricatie,, Cu alte cuvinte vor sa dea vina pe producator. Ce coincidenta, s-au nimerit numai la mine rebuturile, la ceilalti posesori de [editat] nu. Cel mai prost mecanic din lumea asta stie ca trebuie sa vezi casetele sa-ti spui parerea,daca au fost defecte din fabricatie ,sau pe parcurs s-au defectat din cine stie ce motiv. Oare cum si-a dat seama ca erau defecte din fabrica daca nu a vazut casetele?Ca si primul expert, nici acesta nu a scris nimic de faptul ca exista dovezi la dosar in acte ca erau casetele defecte, ca nu cumva sa-i supere pe cei de la [editat]. Concluzia mea finala este ca Mafia e mare si puternica. La avocati este la fel, pot ei sa traga vreo concluzie daca nu vad dosarul si probele?
Exista o lege care spune ca daca eu acopar tevile in rigips si nu emana caldura, trebuie sa platesc ca cel care nu le-a izolat ? Sau asta depinde de asociatie ?
Sa va spun cateva realitati pe care unii oameni nu le cunosc 1- intre experti si dealerii auto exista relatii de prietenie 2-intre experti(pe de o parte) si asiguratori impreuna cu atelierele service(pe de alta parte) exista relatii de prietenie .Exemplu-aveti o masina la care se strica o piesa importanta sau aveti un accident din vina altcuiva. Mergeti la service pentru reparatii, dar pentru ca nu aveti relatii e posibil sa nu va puna o piesa noua, ci una reparata la pret de una noua. Dupa o perioada se strica aceeasi piesa. Pentru ca cei de la service nu vor sa o schimbe,deschideti proces impotriva lor,dar il pierdeti pentru ca expertul scrie ca piesa a fost schimbata ,ca a fost noua si va scoate pe d-voastra vinovat pentru ca nu ati circulat cum trebuie.Expertul are de castigat pentru ca a facut expertiza(de la pagubit) , si pentru ca nu a scris nimic de rau de service. Atelierele service au de castigat pentru ca se aleg cu piese noi pe care le monteaza la cunoscuti,si oricum isi iau banii pe lucrari umflate,deoarece o piesa noua costa mai mult decat sa o repari. Asiguratorul primeste banul pentru ca inchide ochii la ce se intampla in acest cerc vicios. Cine este pagubitul? Cine traieste in ,,lumea automobilelor,, stie ca acesta este adevarul
Noi,cei cu centrale, am luat hotararea ca din iarna viitoare sa nu mai platim caldura. Vrem sa facem o adresa catre CET in care sa le cerem sa scoata tevile eventual prin afara blocului, sau daca nu sa ne plateasca chirie,pentru ca noi nu avem nevoie de acea caldura
Din toamna trecuta sunt debransat, si am centrala de apartament, Pe ianuarie a venit de plata suma de 90 lei pentru tevile din ap,caloriferul din uscatorie,caloriferul din casa scarii. Cand am vrut sa izolez tevile din apartament,presedintele de asociatie a spus ca degeaba fac lucrul acesta ,ca tot la fel voi plati. Pe scara suntem 8 familii cu centrala si 12 fara. Ce pot pati daca tai tevile din ap meu?