avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nou nascut la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nou nascut la intretinere

Imi cer scuze, poate pare hilara intrebarea. Cand se trece un nou nascut la intretinere? Am auzit diferite variante!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:02, 25 Aprilie 2012
Se trece din momentul in care il aduceti acasa.
Depinde de hotararea AG a proprietarilor. Am citit, aici pe forum ca la o as. prop. s-a hotarat ca acest lucru sa se faca dupa ce bebelusul implineste varsta de 3 ani. In mod normal, daca nu este luata nici-o hotatarare in acest sens, solutia corecta este ce-a propusa de dl. avocat patrascu razvan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare copil nou-nascut la asociatia de proprietari SIRBUMARIA SIRBUMARIA Buna ziua, Cand se inregistreaza un nou- nascut la Asociatia de proprietari ca numar de persoane? Multumesc. (vezi toată discuția)
Bebelusii la cheltuielile de intretinere tatianafloca tatianafloca Buna ziua, as dori un raspuns concret la aceasta intrebare: De la ce varsta se pun bebelusii la cheltuielile de intretinere ? Sunt administratoare la blocul ... (vezi toată discuția)
De la ce varsta se trec copii la cheltuielile de bloc CristinaBejan CristinaBejan de la ce varsta se trec copii la cheltuieli si daca ma obliga vre-o lege sa fac asta cu un nou nascut...sau doar Administratorul hotaraste asta de la el ... (vezi toată discuția)