avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... de la ce varsta se trec copii la cheltuielile de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

de la ce varsta se trec copii la cheltuielile de bloc

de la ce varsta se trec copii la cheltuieli si daca ma obliga vre-o lege sa fac asta cu un nou nascut...sau doar Administratorul hotaraste asta de la el putere
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:08, 16 Octombrie 2014
Copilul este persoana, pentru care se repartizeaza cota de gaze, gunoi si energie electrica.
El este luat in evidenta de cum il aduceti acasa, indiferent de varsta, daca.....in statutul asociatiei sau intr-o hotarare a AG nu se prevede altceva.
HG nr 1588/2007 art 17 r) stabiIeste cotele de participare pe persoana Ia cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in cladire si pentru persoanele care Iocuiesc temporar, minimum 15 zile pe Iuna; stabileste perioada pentru care proprietarii, nespectiv chiniasii, pot solicita in scris scutirea de Ia plata cheltuielilor pe persoana si care trebuie sa fie de cel putin 15 zile pe Iuna, conform hotararii adunarii generale;

Nou nascutii sunt asimilate persoanelor,care se inregistreaza in evidenta asociatiei de proprietari de la aducerea la domiciliu
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2014
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr persoane la intretinere costy_online costy_online Am cautat in legea 230 si nu am gasit nicaieri mentionat dupa ce perioada de timp poate fi trecut un nou nascut sau oricare alta persoana la intretinere. (vezi toată discuția)
Scutire de la plata intretinerii pe perioada vacantei de 21 de zile CameliaBadea CameliaBadea Buna ziua, De Craciun am fost in vacanta impreuna cu sotul. Acasa nu a ramas nimeni timp de 21 de zile. Stiu ca legea permite in asemenea cazuri o scutire ... (vezi toată discuția)
Legislaþia stufoasã lasã loc de interpretãri di.modi di.modi Citesc de ceva vreme o mulţime de normative şi ghiduri de interpretare şi norme de aplicare a Legii 230/2007 (incluzând şi discuţiile mai vechi găsite ... (vezi toată discuția)