Buna ziua. Am vandut o casa in iulie 2019 pentru care am intreprins demersurile necesare pentru a nu mai figura in evidentele primariei pe numele nostru desi notarul ne- a asigurat ca aceasta se va face automat . Din pacate cu utilitatile nu am procedat la fel ,noul proprietar promitand ca le va trece pe numele sau . Se pare ca nu a facut - o si nici nu a platit consumul apei . Desi de la data la care am vandut casa apa era achitata in avans , avans ce l - a scutit de plata apei pana in octombrie 2019, s- au adunat facturi neplatite , astfel incat in octombrie 2020 am fost noi, vechii proprietari somati sa platim ca sa putem rezilia contractul, in caz contrar vom fi actionati in judecata pentru neplata. Am trimis copia contractului de vanzare, dar nu s- a rezolvat nimic. Ce ma sfatuiti sa fac in continuare pentru a putea rezilia contractul ?Ar trebui sa trimit un mail cu copia contractului ? In momentul acesta am doar un raspuns verbal . Va multumesc!
Va multumesc pentru raspuns. Da , am cerut sigilarea contorului de gaz , lucru care s a si intamplat , am platit pentru aceasta la data la care am facut cererea . Stiu ca atunci cand voi dori rebransare voi plati o alta taxa , dar nu doresc sa platesc pentru ce nu consum. Ma voi adresa Protectiei consumatorului.
Va multumesc foarte mult pt. Indrumare
Alina Dumitriu
Sigiliu e intact, cei de la gaz au verificat contorul , dar se pare ca inregistreaza din moment ce indexul se modifica.
La adresa nu locuieste nimeni , nu se consuma . Unde ma pot adresa pt. a mi se rezolva problema pentru ca cei de la gaz mi au trimis ca raspuns la sesizarea mea ca acesta este noul index si nicidecum ca ar cauta unde poate fi problema ? Protectia consumatorului sau in instanta ?
Va multumesc
Alina Dumitriu
Buna ziua.
In luna iulie 2017 am cerut sigilarea contorului de gaz deoarece in imobil nu mai locuieste nimeni pentru o perioada lunga. Am continuat sa primesc facturi si la sesizarea mea reprezentatii Gaz eon mi au cerut sa imi fac un cont on line pe pagina lor si sa completez in formularul de acolo la fiecare luna consum zero. Desi am facut si acest lucru continua sa vina facturi cu consum. Am reclamat si la deranjamente convinsa fiind ca e vreo defectiune. Au verificat si su spus ca totul e in ordine , dar la ultima sesizare mi au trimis o fotografie cu index ce arata consum. Cine are obligatia de a verifica si repara contorul de gaze din afara imobilului. Precizez ca este vorba de o casa cu teren.
Multumesc!
Dumitriu Alina
As dori sa stiu daca in Austria exista posibilitatea obtinerii unei autorizatii de genul -Persoana fizica autorizata - care sa imi ofere cadru legal pentru practicarea serviciilor cosmetice. Posed diploma de cosmeticiana eliberata de Colegiu National Ana Aslan Timisoara (Ministerul Educatiei si Cercetarii). Daca raspunsul e pozitiv unde ar trebui sa ma adresez pentru obtinerea acesteia.Va multumesc!