avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters13909

Activitate ContSters13909

Răspuns la discuția membri comitetului executiv
cu , cunostintele d-vstra nu ma puteti ajuta , aveti ceva cu administratori (nu numai ) ca doar de aceia sunt platiti , sunt numai "slugi ". Cu aceasta ocazie anunt ca ma retrag dintre membri saitului cu toate ca sunt unul dintre cei mai vechi (din 2005 inca din timpul cand saitul nu se numea avocatnet )
Răspuns la discuția membri comitetului executiv
d-le nu stii sa interpretezi un art de lege. Eu nu am spus ca ,acea pers este membru al comitetului sau comisiei , nu aminteste nicaieri ca un angajat , administ sau . o femeie de serviciu ( ca si ea este angajata ) nu poate fi reprezentata de o alta pers de gradul 4. D-le daca va bagati in discutie spuneti ce art de lege interzice ,expres , ca un admin sau un membru al familiei pana la gradul 4 nu poate fi ales in comitetul executiv . Acum eu ma opresc ,nu vreau sa fiu un nou costica33.
Răspuns la discuția membri comitetului executiv
Deci nu exista interdictie legala . Acel adm ,fiind proprietar la A.G. daca nu este reprez de EL poate trimite si un alt membru al familiei (pe langa EL care este angajat) si acesta sa fie ales ca MEMBRU al comitetului . Acum este legal ? Acum unde este incompabilitatea (tot legala ) ? Aceste discutii principiale, neprincipale pot apare intr-o A.G.
Răspuns la discuția membri comitetului executiv
Eu am solicitat numai art de lege , pareri si mistouri sunt pline forumurile, rolul acestui forum nu este acesta . Am intrebat si la primarie si nu au reusit sa raspunda. Dacat un moderator ca arockz .... mai bine ...s-ar lasa de aceasta calitate sau ar fi eliminat . Eu nu am spus ca discutia sa purtat ca ar dori sa fi pres.-cenzor -adm ci pur teoretica nu morala.
Am o discutie inaintea A.G. Un administrator care este proprietar in bloc , este membru al asociatiei, poate fi ales in comitetul executiv ca membru in calitate de proprietar (comitetul are 5 membri) ?. De ce nu , ce lege interzice si ce art. ? Se stie ca cea ce nu este interzis , poate fi aplicat. Nu doresc explicatii morale sau de alta natura . va multumesc .
ptr d-na ynocentta
ART. 12
Garantia in numerar va fi de minimum un salariu si de maximum trei salarii tarifare lunare ale gestionarului; ea nu va putea depasi valoarea bunurilor incredintate.
ART. 13
Garantia in numerar se retine in rate lunare de 1/10 din salariul tarifar lunar sau din cistigul mediu pe o luna, dupa caz.




Presedintele trebuie sa incheie cu administratorul CIM, iar munca de gestionare a acestui contract o realizeaza apoi administratorul (ITM, ANAF, CAS, CASS, declaratii, taxe, impozite, contributii...),


Unde este specificat ca un admin gestioneaza relatia cu ITM,..., eu consider ca toate se fac pe baza de "intelegere" la angajare pentru ca el nu este specialist in aceste relatii (cu exceptia sarcini de contabil care are o parte dintre acestea ). Am avut o situatie cand se dorea sa raspund de PCI , sanatatea m-ci si alte sarcini specializate pentru care trebuiesc autorizatii. Multi vor sa puna alte sarcini admin. "ca doar de aceia este platit" .
Răspuns la discuția Adunarea generala anuala
Este binevenita propunerea ca sa se ofere 350 lei. Am o intrebare cum ati repartizat aceasta suma (la cota, nr.pers , pe apartamente , numai membrilor )?. Nici la noi nu se intruneste cvorumul la AG . Convocarea se face cu cca 20 zile inainte in felul urmator : se convoaca AG pe data de 10.03.2012 iar in caz de neintrunirea cvorumului .. se reconvoaca pe data de 11.03.2012 (ca exemplu ) , este corect ?
A aparut vers 2012 pentru decl 205 . Pentru fisele fiscale a ramas versiunea 2011. Se mai depun fisele fisc pentru salariati si asimilati ?
Răspuns la discuția Unde se contesta alegerile?
DECIZIA Nr.670 din 18 mai 2011
referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a prevederilor .........şi ale art.26 din Legea nr.230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari.
CURTEA CONSTITUŢIONALÃ În numele legii DECIDE:
1. Admite excepţia de neconstituţionalitate a prevederilor art.26 din Legea nr.230/2007
privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi constată că sintagma "de la adoptarea acesteia" este neconstituţională, excepţie ridicată de Gheorghe Alecsăndruţ, ............. nr.3.735/279/2008 al Curţii de Apel Bacău - Secţia civilă, cauze minori, familie, conflicte de muncă şi asigurări sociale.
...
Definitivă şi general obligatorie.


Prin decizia de mai sus , nu este anulat tot articolul 26 din legea 230 ?