avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate carmen101

Activitate carmen101

Daca mama are drept de asistent personal al copilului cu handicap grav (neoplazic), dar nu si-a facut dosar pentru a fi platita de stat ca asistent personal, are dreptul la concediu medical de la medicul curant al copilului?
Mentionez ca dreptul de asistent personal pe care il are o scuteste de palta spitalizarii atunci cand insoteste baiatul la tratament.
Daca copilul are 17 ani si este neoplazic, mama are dreptul la concediu medical?
Ați putea să-mi spuneți și legea în baza căreia să cer acest cocediu?
Multumesc mult pentru timpul acordat!
Dacă pot obține cocediu medical pentru îngrijirea copilului pe perioada spitalizării, unde să
mă adresez, deoarece medicul curant mi-a spus că nu-mi mai poate acorda?
Copilul împlinește 7 ani în data de 10.02, iar în data de 11.02 trebuie să ne internăm, conform planificării făcute de medic. Cum să procedez?
Dacă copilul meu a împlinit în luna februarie 7 ani, dar suferă de o boală cronică, descoperită recent și are nevoie de spitalizări repetate, am vreo posibilitate să primesc concediu medical măcar pentru perioadele în care este internat în spital?
Sunt invatatoare intr-o scoala mare dintr-un oras sarac si as vrea sa obtin o sponsorizare pentru a da celor aproximativ 300 de elevi ai ciclului primar cate un pachetel de Mos Craciun. Cum as putea cere de la marile companii o suma modica ?
Mama mea are 70 de ani, este pensionară de CAP şi are o pensie de 300 lei.Tata a murit în anul 2006, iar pensii de urmaş nu s-au mai dat de atunci, rămânând cu acest singur venit după 40 de ani de muncă în agricultură.
Interesant este faptul că alte femei din sat care s-au pensionat după mama au pensii mult mai mari decât ea.
Ce aş putea face să o ajut să-şi crească puţin pensia?
E tare tristă că o ajutăm noi cu bani după atăţia ani în care a trudit pe pământul ţării.
Vă implor să mă ajutaţi, că nu ştiu de unde să încep!