Daca vrei argumentul legal al judecatorului, poti sa te prezinti la termen, el iti va respinge cererea, tu astepti redactarea hotararii, poti formula recurs impotriva ei si apoi sa vedem cum ii justifici clientului INTARZIEREA, IN TOATA ACEASTA PERIOADA AI DOSARUL BLOCAT LA REGISTRTU si nu poti face nici o alta modificare.De ce sa nu faci o procura sau o imputernicire avocatiala si sa rezolvi problema la primul termen de judecata? Interesul este sa-ti blochezi clientul sau sa-i rexzolvi problema?
poti face concilierea dar trebuie sa ii mai dai un termen de 15 zile de la primirea notificarii, oricum daca depui actiunea de somatie primesti termen tot in 2 saptamani, eu am avut o somatie pe care mi-au respimns-o ca nu era stampilata
Cel mai simplu este sa va trimita o procura prin care sa va imputerniceasca sa semnati in locul lui sau daca aveti un avocat angajat, actionarul plecat in strainatate poate semna un contract de asistenta juridica si o imputernicire avocatiala prin care sa il imputerniceasca pe avocat sa semneze in locul lui.
Nu reuseste pe somatie de plata daca nu este semnata si STAMPILATA factura de catre debitor, inca ceva, pentru somatie de plata nu are nevoie de notificare, notificarea si somatia de plata sunt distincte, notificarea o foloseste pentru actiunea pe dreptul comun, actiune la care timbreaza la valoare.