Am obtinut titlul de dr in anul 2009 si am beneficiat de 15% spor de dr timp de un an universitar
Contractul de munca pe perioada determinata a expirat la 01.10.2010.
Am revenit in anul 2012 in cadrul aceluiasi institut si constat ca nu mai primesc sporul de dr pe motiv ca am avut contractul de munca intrerupt.
Este corect sa fiu incadrat la fel cu cei care au obtinut titlul de dr in anul 2010.
Va multumesc pentru ajutor
Un asistent univ.suplinitor doctorand / pentru a fi incadrat pe perioada determinata in continuare trebuie sa sustina concurs????? sau urmeaza a fi incadrat cu contract de munca pe perioada determinata de 3 ani sau pana la sustinerea tezei de doctorat????urmand sa sustina concurs pentru ocuparea unui post pe perioada nedeterminata.
Va multumesc
Cum poate obtine mama mea decontarea unor materiale folosite la operatia tatalui meu/cumparate cu factura /pensionar CFR / asigurat.
Este vorba de doua stenduri in valoare de 3200 euro.
Mentionez ca mama este bolnava de alzheimer iar tata a decedat.
Multumesc pentru sfaturi
Cum poate obtine mama mea decontarea unor materiale folosite la operatia tatalui meu/cumparate cu factura /pensionar CFR / asigurat.
Este vorba de doua stenduri in valoare de 3200 euro.
Mentionez ca mama este bolnava de alzheimer iar tata a decedat.
Multumesc pentru sfaturi
Tatal meu a decedat in data de 8 octombrie 2010
Administratorul blocului il trece in continuare pe tabelul de intretinere
In prima luna a spus ca e o greseala ce se corecteaza si ne/a incasat bani pentru o persoana
In luna urmatoare iar am constata ca au aparut doua persoane la intretinere
Azi am aflat motivul
Mama mea are Alzheimer si o prietena a familiei, pensionara, vine de luni pana vineri de la ora 12 pana la ora 19 seara, o duce la plimbare, ii da medicamentele .
Sunt zile cand prietena noastra nu merge la mama intrucat o luam la noi. sau mergem noi la ea in vizita.
Administratorul spune ca doamna trebuie trecuta la intretinere, chiar daca prietena noastra nu a dormit niciodata si nu locuieste la mama ci la ea acasa, doar vine citava ore.
Oricat respect as avea pentru unele persoane vad ca unii administratori profita de pe nenorocirile oamenilor doar pentru a le lua banii.
Reincadrarea in munca se face si la cadre didactice ?????? cf.legii 330/2009 prin Decizie, Contract de munca nou sau act aditional???? sau exista prevederi speciale pentru personalul incadrat cf unor Legi Speciale / ex.Leg.128/97 si Leg.invatamantului