avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate teosdorescudrak

Activitate teosdorescudrak

Multumesc pentru raspuns, o zi buna!

Cornel Vasile a scris:

Puteti promova o actiune in justitie, dar cred ca puteti obtine retro cel mult pe 3 ani ...

Buna seara, am acea instiintare de la Casa judeteana de pensii unde mi se comunica, ca nu am dreptul la indemnizatie, este semnata si stampilata. Alceva nu am primit, doar cand am depus actele, un numar pe o mica hartie. Multumesc pentru raspuns, o seara frumoasa va doresc!.

Cornel Vasile a scris:

Aveti dovada depunerii actelor în 2015?

Buna ziua, sunt urmas erou martir decedat in revolutia din 1989. In anul 2015 dupa implinirea varstei de 26 de ani mi-au sistat indemnizatia reparatorie, dupa care eu am depus o cerere la Casa judeteana de pensii Alba Pentru a mi se accorda in continuare procentul de 0,5 calculat la mediul brut pe economie dupa OUG 95 /2014. Au refuzat sa accorde indemnizatia printr-o scrisoare in care scria ceva de genul "situatie in care dumneavoastra nu va regasiti" atat imi mai amintesc, eram la aceea vreme angajat. Anul acesta am depus o noua cerere in luna aprilie iar astazi a venit decizia, voi primi indemnizatie din luna depunerii actelor in cuantum de 2020 ron/lunar. Eu am fost plecat In Germania in ultimi 5 ani. Itrebarea mea este, are sens sa deschid un proces cu casa judeteana de pensii pentru nerespectarea legii 341/2004? De ce in 2015 au refuzat sa-mi accorde drepturile iar acum dupa 7 ani mi se accepta? Din ceea ce am gasit pe internet, legea nu sa schimbat din 2015. Astapt un raspuns. Multumesc.
va rog sa imi raspundeti la acest mesaj deoarece nu prea inteleg ce semnifica urmatoarele

Ora estimata: 08:30
Complet: C2 LUNI PENAL
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: Condamnă inculpatul la 1 an închisoare cu suspendare. Admite în parte actiunea civilă.
Document: Hotarâre 255/2013 27.05.2013
Multumesc
Răspuns la discuția divort
3629/176/2014, multumesc
Răspuns la discuția divort
bana seara , nu am primit acasa nimic procesul sa terminat pe 20 luna asta ,eu am gasit asta aici [ link extern ]
Discuție divort
buna seara, va-as ruga sa ma lamuriti un pic, ce anume inseamna (intr-o hotarare )" Admite în parte cererea principală Admite în parte cererea reconvenţională"
,sotul concubinei a bagat la divort cerand stabilirea minorilor,iar parata a cerut si ea pe cel mic 7 ani repectiv 14 ,ce sa inteleg prin cerere reconventionala? ca a castigat copilul?va multumesc anticipat !
Buna ziua , ma numesc Surdu Petronela Cosmina,sotul meu a bagat la divort in 24 aprilie anul curent si as vrea sa stiu cam cat dureaza pana la prima infatisare eu in prezent nu mai locuiesc la adresa sotului meu si ce trebuie sa fac pentru a primi citatiile la adresa actuala,si as vrea sa stiu daca reclamantul isi poate retrage cererea de divort. (MINORI) nr dosar: 3629/176/2014..Multumesc
Discuție Poprire cont!!!
Buna seara, am o problema cu cardul de cateva zile si cred ca mi sa pus o poprire pe cont,as dori sa stiu cum se poate sa rezolv problema cat mai repede ,dupa cate am inteles nu imi pot retine mai mult de 1/3 din salar,mentionez ca am o amenda de 1000 de roni iar bancomatul imi arata -149,ce e de facut in situatia asta cu cine tre sa iau legatura ??? Multumesc!
buna,in seara zilei de 12 martie 2010 eram victima unei agresiuni,precizez ca eu i-am dat primul o palma pt ca m-a injurat (sunt si martori). prin urmare, am fost internat la o clinica de maxio-faciale din cluj si mi-au imobilizat gura cu doua tije metalice si sarme,am stat 5 zile.am mers la legist si mi-a dat 40-45 zile de ingrijiri med. si am depus plangere.am inteles ca dupa indepartarea aparatului de imobilizare se mai adauga zile de ingrijiri la care trebuie facuta anexa tot la legist,ce daune morale si materiale pot pretinde de la el?,multumesc.