NU MI S-A ACORDAT INTEGRAL CONCEDIUL DE ODIHNA PE ANUL TRECUT. MAI AM DE LUAT 5 ZILE CO + 2 ZILE RECUPERARE . PT ALEA 2 ZILE RECUPERARE AM FOST OBLIGAT SA VIN SAMBATA LA SERVICIU .AM SEMNAT IN CONDICA SI AM HARTIA PRIN CARE AM FOST CHEMAT . DIN CONCEDIUL DE ODIHNA AM FOST CHEMAT SI MI S-A PROMIS CA O SA MI SE ACORDE ANUL ASTA CAND O SA AM NEVOIE DAR REFUZA SA MA LASE SA PLEC IN CONCEDIU ACUM. DE ASEMENEA AM SEMNAT IN CONDICA PT ZILELE DE CONCEDIU IN CARE AM FOST CHEMAT. AS DORI SA STIU CUM II POT OBLIGA SA-MI ACORDE ZILELE CUVENITE . EXISTA SANCTIUNI PREVAZUTE PT NEACORDAREA CONCEDIULUI DE ODIHNA SI PT FAPTUL CA AM FOST OBLIGAT SA VIN SAMBATA LA SERVICIU ? CE SE INTAMPLA DACA FAC CEREREA DE CONCEDIU , LE-O LAS SI PLEC PUR SI SIMPLU IN CONCEDIU FARA SA O APROBE ? ORICUM EI AU FACUT CEVA ILEGAL CA NU MI-AU ACORDAT CONCEDIUL ANUL TRECUT. PT CHEMAREA DIN CONCEDIU M-AU PUS SA SEMNEZ O HARTIE CUM CA AM FOST CHEMAT IN CARE SCRIE CA IMI VA FI ACORDAT ANUL ACESTA CU ACORDUL PARTILOR DAR VERBAL MI-AU ZIS CA MI-L DAU CAND VREAU SI CA-MI VOR FI RECUNOSCATORI DACA VIN DAR NU AM VAZUT NICI O RECUNOSTINTA PANA ACUM.
anul trecut mi s-au dat doar 3 zile de concediu. mi l-au dat pana la urma cu chiu cu vai incepand de la sfarsitul anului urmand sa-l continui anul acesta. dar tot nu m-au lasat in pace si m-au chemat din concediu. as dori sa stiu daca aceasta chemare este legala. adica pot sa incep noul an de munca fara sa fi efectuat concediul pe anul trecut?
am salariu fix si scrie ca activitatea se desfasoara in conditii normale de munca.mai scrie ca orele suplimentare sunt compensate cu ore libere sau spor la salariu ceea ce nu prea se intampla.mai scrie ca salariul se va plati integral doar in cazul indeplinirii integrale a normei de munca. dar nu am o norma pe zi sau ora doar mi se comunica data cand trebuie predat proiectul ei intelegand prin asta ca trebuie sa stau si noaptea sa termin. ei nu tin seama de cat se poate lucra in timpul de 8 h/zi ci doar de ce proiecte au. dau termene la licitatii doar astfel incat sa atraga clientii si sa castige licitatia.