avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate petru71

Activitate petru71

Discuție examen.
va dau urmatoarea speta: avem un concurs de examinare (evaluare) a competentelor,a unor oameni( aflati deja in sistem), in urmatoarele conditii:examen ,sub forma unui interviu,filmat si inregistrat,in fata unei comisii...rezultatul concursului nu poate fi contestat...(lucru stabilit de organizatori...) ...in cazul neprezentarii ,in fata acestei??? comisii??? ce efecte juridice decurg...?
Răspuns la discuția ANRP
Da.prin vinzare(sau cedare)...recomandabil,este sa vinzi...
Răspuns la discuția decretul 92/1950
mergi la arhivele judetene prahova,cu sediul in ploiesti...acolo exista tabelul anexa cu imobilele si terenurile nationalizate in baza decretului 92/1950.
Răspuns la discuția inregistrare cu telefonul mobil
Poate constitui proba,numai daca persoana care a efectuat inregistrarea,era abilitata sa faca astfel de inregistrari.Atit,altfel,nu.
Ce se intelege ,practic,prin restrangerea unor drepturi?(fac trimitere la art.53 din constitutie). Poate duce la incalcarea,inviolabilitatii secretului corespondentei?...avind in vedere ca restrangerea unor drepturi,ca si termen, inseamna limitarea ,sau reducerea unor drepturi...nicidecum altceva...Va multumesc si astept un raspuns...
persoana respectiva,doreste sa obtina cota de 1/2 din imobil,in conditiile in care ,pina la emiterea dispozitiei de restituire,cit si a hotararii emise de instanta,nu a demonstrat calitatea(nu a depus documentele necesare)care ar fi pus-o in dreptul de a mosteni 1/2 din imobil...in prezent doreste pornirea unei astfel de actiuni(de obtinere a 1/2 din imobil)...ce sanse de reusita ar avea?sa obtina 1/2 din imobil? in conditiile actuale,ar putea depune alte acte ,care sa o puna in valoare?
va ofer urmatoarea speta: unul din cei 6 proprietari asupra unui imobil restituit in baza legii 10/2001,doreste pornirea unei actiuni in instanta,pt stabilirea cotelor de proprietate si implicit iesirea din indiviziune (bineinteles cu achitarea taxei de timbru,s.a.m.d). La o asemenea actiune, se va face citarea tuturor partilor? Mai poate produce sau depune alte acte care sa o puna in valoare? Avind in vedere ca in termenele prevazute de legea 10/2001,persoana respectiva nu a indeplinit procedurile prevazute de lege...
va dau urmatoarea speta: in bucuresti a fost deschis primul club de swinger...avind in vedere activitatile sexuale care se petrec acolo( schimb de partenere,sex normal,oral,anal) cu acordul partilor,majore ca virsta, aceste aspecte nu cad sub incidenta codului penal? va multumesc....si astept un raspuns avizat...o zi buna.
Răspuns la discuția vanzare imobil.
prevederile art.77 indice 2 litera a,se aplica situatiei...nu-i asa?va rog sa-mi confirmati.va multumesc...si o zi buna va doresc.
Discuție vanzare imobil.
va dau urmatoarea speta: am beneficiat de restituirea unui imobil in baza legii 10/2001 modificata si completata(masura reparatorie)...la vinzarea imobilului respectiv,sintem ,cumva,obligati la plata impozitului pe venit de 16%? avind in vedere cele aratate anterior?(restituire in legea 10/2001,care vine ,ca o masura reparatorie,iar prin vinzarea imobilului...transformam bunul imobil in lichiditati...va multumesc si astept raspuns...la intrebare,sintem obligati la plata respectiva?