avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANRP

Se pot transfera legal drepturile unei rude care are de luat bani de la ANRP? Notarul a spus ca nu, dar eu am gasit intermediari care rascumpara aceste drepturi. Care este forma legala?
Cel mai recent răspuns: LUCk33ro , utilizator 15:53, 11 Iunie 2011
Da.prin vinzare(sau cedare)...recomandabil,este sa vinzi...
Cred ca notarita nu stie legea, pentru ca a spus ca titlurile in bani (viitoare) nu pot fi transferate in niciun fel... #-o Nu exista un act de proprietate, ci doar niste liste (dosare) cu numere de ordine ptr. cei care vor primi banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparate teren agricol neintabulat sorinnelupop sorinnelupop Buna ziua, As dori sa cumpar niste terenuri agricole care nu sunt intabulate (proprietarii au doar titluri de proprietate) Exista vreo posibilitate legala ... (vezi toată discuția)
Autentificare procură la notar Hamarsold1944 Hamarsold1944 Am de primit niste bani după 3 titluri de la ANRP. In cele 3 titluri sunt eu si o ruda de-a mea. Vreau sa ma imputerniceasca ruda mea ca sa scot eu toti ... (vezi toată discuția)
Transfer contract de credit de la banca la recuperatorii de creante monsher monsher Am cautat in forum si nu am gasit ceva similar. Imi cers scuze daca a mai fost postat. Am un contract de credit ptr nevoi personale, fara garantie. Din anumite ... (vezi toată discuția)