avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Activitate dady_2122

Activitate dady_2122

Ok. Cred ca nu m-am facut inteles. Am primit o notificare de la un executor Judecatoresc " prieten" cu Presedintele asoc. prin care ma anunta ca am de platit intretinerea restanta ( nu stiu de ce de la executor) . Mi-am calcat pe inima si m-am dus la asoc. de propr. si am platit restanta. Acum la lista de la intretinere apare o suma de 37.20 ron insemnand notificarea executorului. Intrebarea este: trebuie sa o platesc eu ? Multumesc.
Crinellene a scris:

Buna ziua.
Numele meu este Crina si locuiesc la etajul 10 ,intr-un bloc construit in anul 1972.
De la constructia acestui bloc,liftul nu a mai fost schimbat si ajunsese sa fie expirat(a fost reparat in vara 2012) si nici terasa acoperisului nu a mai fost reparata vreodata,motiv pt care este foarte degradata si ploua din ce in ce mai mult in casa.
De ani de zile,vecinii de pe palier au tot incercat sa rezolve problema ,dar nu au reusit sa-i convinga nici pe locatari,nici pe cei de la asociatie ca problema aceasta trebuie rezolvata cat mai repede,deaorece devine din ce in ce mai serioasa.
In martie 2012 am inaintat o cerere la asociatie,in care prezentam gravitatea situatiei din casa noastra si ceream o expertiza si un raspuns.
In noiembrie 2012 am depus o alta cerere,la care am adaugat si poze cu apa infiltrata in tavane si pereti ,cereri la care nu am primit nici pana acum nici un raspuns.De la asociatie am fost indrumati sa strangem semnaturi de la locatari 50%+1,dupa care o sa inceapa sa se miste treaba.Nu am reusit sa strang semnaturi deoarece locatarii mai au de platit pt lift si nu le pasa ,ca doar e acoperisul nostru,celor de la etajul 10.Precizez ca presedintele de la asociatie,care locuieste in bloc cu noi,NU a vrut sa semneze.
Presupun ca pt ca nu am primit raspuns la nici o cerere,as putea sa ma duc la Primarie sa depun o plangere.Dar ,daca ma duc la Primarie,ma va ajuta cu ceva sau le va da doar o sanctiune celor de la asociatie si intru si mai tare in razboi cu ei?
In speranta ca ma veti ajuta cu un raspuns,un sfat,va multumesc mult de tot.

Buna. Daca vrei parerea mea este sa-i dai in judecata. Acum o luna am castigat procesul cu asoc. de proprietari. Locuiesc la ultimul etaj. Cu asoc. nu o sa rezolvi nimic daca pana acum nu au vrut. Pastreaza lista cu semnaturi si fa poze la tavane si pereti in casa. Nici nu a trebuit sa ma prezint la judecatorie. Avocatul a facut tot si cheltuielile de judecata le-au suportat tot ei si executorul judecatoresc. :P. ei spun ca este acoperisul tau si e treaba ta sa-l intreti dar ia spune-le ca ai gasit un investitor sa construiasca o mansarda si ca iti da 30.000 euro pe acea suprafata sa vezi cum vor toti si-si aduc aminte de cota indiviza. P.S. Mai toarna si ceva apa in fiecare seara . iti urez succes.

nimeni???
Răspuns la discuția Hartuire la locul de munca
Mai are cineva alta parere? A mai trecut cineva prin ceva asemanator? Pot folosi inregistrarile in instanta?
Buna ziua. Sotia mea are o problema si nu stim cum sa o gestionam mai bine in favoarea noastra. Lucreaza in domeniul bancar la Volks....., din anul 2006 iar in anul 2008 a intrat in concediu de crestere copil. Toate bune si frumoase pana in momentul in care s-a intors la munca in anul 2010 moment in care persoana desemnata sa-i" tina " postul pana la intoarcere nu a mai plecat , fiind o pila a nu stiu cui, prin urmare a fost mutata sotia la o alta sucursala. Si acum incepe adevarata hartuire care vine de la directorul bancii care vrea sa schimbe toti oamenii pentru a putea aduce alti oameni, dupa cum el a declarat, cu un alt portofoliu. Dar nu le concediaza si vine din 3 in 3 zile pe la fiecare sucursala si le ameninta ca le da afara cu nu stiu ce articol si ca le face probleme de nu se mai angajeaza nicaieri daca nu isi dau demisia. Si asa se intampla in fiecare saptamana. Eu personal am vrut sa-l bat dar nu e cea mai buna solutie. La inceputul anului sotia mea a ramas insarcinata deoarece ne-am dorit mult si al doilea copil dar din cauza stresului exact la 2 saptamani dupa ce nenorocitul asta a venit la sucursala si si-a batut joc de ele in toate felurile < sotia plangand 3 zile incontinuu> a pierdut sarcina. A amenintat-o ca o da afara chiar daca e insarcinata amenintand-o de cate ori avea ocazia. Avem si o inregistrare audio(in care el ii spune sa plece si nu poate sa ii dea somaj ca acela s-ar da doar in momentul concedierilor colective -"mincinosul") si sunt si cateva fete sa depuna marturie cu ce au patit si au auzit si vazut. CUM TREBUIE SA PROCEDEZ??? CE SA FACEM??? X-(
Buna ziua. Cine poate sa-mi explice si mie cum se angajeaza administratorul? Conventia civila mai este valabila? Am inteles ca din 2010 s-a scos Conv. civila. Care este salariul minim pe economie? Multumesc anticipat.
Salut. Ma scuzati ca intervin. As vrea sa stiu sigur daca Presedintele asociatiei poate fi si membru al Comitetului executiv. A 3-a persoana de exemplu. Multumesc.
Salut. Ma scuzati ca intervin dar as avea si eu o intrebare. Ce se intampla cand cel care vrea sa dea asociatia in judecata este chiar presedintele asociatiei? Are probleme omul cu acoperisul si restul locatarilor nici nu vor sa auda de bani in astfel de timpuri. pe cine reprezinta mai inai? :):(:D
salut. ma poate ajuta cineva cu un model de "Contract de mandat membru comitet executiv asociatie de proprietari" daca exista asa ceva. multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Asociatia de Proprietari
problema cu infiltratiile a aparut acum 2 luni. exact acum 2 luni presedintele asoc.a demisionat si am preluat eu la insistentele vecinilor care sunt maj. pensionari. acum daca voi fi nevoit sa dau asoc. in judecata nu ma dau de fapt pe mine in judecata? fiindca nu am stiut cum sa gestionez situatia si nu am stiut cum sa-i fac sa plateasca? pana acum nu m-am lovit de problemele astea si nu stiu ce sa fac si cum sa fac. multumesc.