avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea Erdei

Activitate Andreea Erdei

Multumesc pentru raspunsuri !!
Sunt angajata la o firma cu 6 ore de peste un an si ceva pot sa intru in maternitate daca am contract de munca pe perioada nedeterminata ?
Va multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua!

In data de 23.03.2011 e ultima mea zi de somaj.Cu data de 21 as vrea sa fac o conventie cu o firma sa lucrez o saptamana cu 47 ron pe zi ,tinand locul unei alte angajate aflata in concediul de odihna . Cum imi afecteaza aceasta conventie somajul?
Răspuns la discuția Angajament la angajare
Multumesc pentru raspunsuri.Intradevar se facea angajamentul in fata unui notar public.Dar am renuntat la angajare pentru ca nu au vrut sa facem un contract de garantie ,iar eu nu am vrut sa-mi iau acest angajament.
Vreau sa ma angajez la un cazinou crupier,mi-au dat inainte de angajare urmatorul angajament :

Angajament

Subsemnatul ............cunoscand prevederile articolului 292 din Codul Penal cu privire la falsul in declaratiile datr in fata autoritatilor publice ,pe proprie raspundere declar urmatoarele :...
Ma angajez ca in termen de 30 de zile de la produycerea eventualelor prejudicii cauzate socetatii Sc .....,societate in cadrul careia sunt angajata cu contract individual de munca sa achit suma prejudiciata si ma oblig sa garantez astfel prejudiciul cauzat cu toate bunurile mele mobile si imobile prezente si viitoare........
in caz de neplata a prejudiciului cauzat in termen de ...x ...zile de la producerea acestuia,intreaga suma devine de indata exigibila ,SC.... putand fara somatie sau punere in intarziere ,sa ceara executrea actului si scoaterea la vanzare a bunurilor mobile si imobile propietatea mea ,uramand sa achit o penalizare de 0.5% din prejudiciul cauzat in fiecare zi de intarziere precum si o dobanda legala,pana la data platii efective,prezenta declaratie constituind titlu executoriu,in temeiul art.66 din legea notarilor publici si a activitatii notariale nr.36/1995.......................
Dam prezenta pentru a servi la nevoie......................
Redactata si autentificata de Biroul Notarial V.......in trei exemplare originale ,azi data autentificarii....................

Declarant,

ce imi puteti spune e legal si ce repercursiuni poate avea asupra mea?
Nu era mai corect sa imi traga o anumita suma din salariu ca si garantie ?Eu unde am mai lucrat cu bani asa s-a intamplat si la plecarea din firma mi-au dat garantia inapoi.

Cu stima Andreea Erdei
Răspuns la discuția noua lege a pensiei
Multumesc pentru raspuns!:((Nu e o veste prea buna pentru ca nu stiu cine o mai angajeaza acum pentru inca 4 luni.
Răspuns la discuția noua lege a pensiei
Buna ziua !
Am si eu o intrebare : mama are 58 de ani in 12 februarie si are cotizat 28 de ani 4 luni din care 5 ani si 5 luni in grupa a doua de munca imi puteti spune daca se poate pensiona la limita de varsta sau anticipat?Si daca nu se poate care ar fi conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca?
Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua!
Problema mea este urmatoarea:momentan sunt in somaj dar am fost la un interviu unde mi s-a spus ca in cazul in care voi fi angajata v-a fi cu un contract de munca pe perioada determinata de o luna (de proba ).Daca "nu fac fata" acestei probe pot continua somajul dupa incetarea contractului?