avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate clctina

Activitate clctina

Bune seara! Am si eu o problema cu intabularea locuintei. In noiembrie 2016am inceput procedurile de cadastru si intabulare. S-au facut masuratorile si s-au gasit mai putini metri decat in actele de vanzare- cumparare( stau la curte, casa a fost cumparata prin chitanta de mana in 1986,ulterior, in 91, aceasta chitanta de mana fiind legalizata prim hotarare judecatoreasca, cadastrul nefiind facut pana acum). Acum domnul cadastrist imi spune ca nu poate merge mai departe cu actele, deoarece unul din vecini se sprapune pe terenul meu cu 2m, si pana acesta nu isi reface cadastrul nu pot face nimic. Am vorbit cu vecinul respectiv, incercand amiabil sa rezolvam problema insa dansul nu vrea sub nici o forma sa isi refaca cadastrul. Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc anticipat!
Buna ziua. Tatal meu,in aprilie 2012, a intrat in somaj,in iunie a reusit sa se angajeze,somajul afost suspendat,angajatorul facand contract pe o perioada determinata,contractul fiind prelungit astfel pana in luna noiembrie a anului trecut, cand a fost transformat in contract pe perioada nedeterminata. Pana aici toate bune si frumoase,dar acum fara nici un motiv "il obliga" sa isi scrie demisia,lucru ce nu imi pare normal. Am inteles ca acum de somaj nu mai poate beneficia. Intrebarea mea e: ce poate face in aceasta situatie? Mentionez ca tatal meu are aproape 60 de ani,deci un serviciu o sa gaseasca foarte greu sau deloc la aceasta varsta.

Multumesc anticipat
va multumesc pentru raspuns
Buna seara.Acum 2luni,tatal meu a fost implicat intr-un accident auto,el fiind vinovatul, deoarece nu a acordat prioritate de dreapta celuilalt vehicul. Este normal, ca dupa 2luni una din victime (alta decat soferul) sa ceara bani in fiecare zi pentru o usoara "arsura" la mana provocata de declansarea airbag-ului masinii in care se afla?(Mentionez ca la sectia de politie au declarat ca nu au nici un fel de pretentii). Nu ar trebui sa apeleze la firma de asigurari, pentru eventualele cheltuieli de sanatate?
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția somaj tehnic
multumesc frumos pentru raspuns
Discuție somaj tehnic
ce poti face in cazul in care angajatorul nu face decat sa te anunte verbal, si atat, ca esti in somaj tehnic? banuiesc ca aceasta in acesta situatie se semneaza si ceva acte