Documentele pentru autorizatia de constructie nu au fost depuse.Decat obtinusem autorizatia de demolare si efectuasem demolarea imobilului urmand sa incepem proiectul de constructie. Parintii au cerut acordul notarial atat pentru demolare cat si pentru constructie.
Buna ziua,
Acordul vecinului dat la notariat pentru edificarea unei noi locuinte este valabil si pentru mostenitorii unei persoane decedate?
Parintii mei au un acord notarial de la vecin pentru constructie ,insa unul dintre ei s-a stins din viata inainte sa inceapa proiectul de constructie.Eu ca si mostenitor mai am nevoie inca o data de acordul vecinilor?
Am intampinat unele probleme in legatura cu cartea funciara.In 2007 am cumparat un imobil in orasul Turnu Magurele.Mentionez ca l-am cumparat in mod legal cu contract de vanzare-cumparare,incheiat la notariat.Intre timp am efectuat demolarea imobilului,tot in mod legal,avand toate avizele necesare.
Ca sa nu mai lungesc, in acest an am vrut sa imi construiesc un alt imobil pe terenul respectiv.Pentru asta am avut nevoie de un extras de carte funciara.Cand am incercat sa obtin acest extras de carte funciara ,mi s-a comunicat de firma contactata ca pe terenul meu mai apar inca 2 terenuri peste el.Cum ar veni coordonatele altor terenuri apar peste coordonatele terenului meu.
Sper ca s-a inteles ce am vrut sa spun.Cum sa rezolv si eu treaba asta?
In legatura cu cartea funciara am intampinat si eu niste probleme.In 2007 am cumparat un imobil in orasul Turnu Magurele.Mentionez ca l-am cumparat in mod legal cu contract de vanzare-cumparare,incheiat la notariat.Intre timp am efectuat demolarea imobilului,tot in mod legal,avand toate avizele necesare.
Ca sa nu mai lungesc, in acest an am vrut sa imi construiesc un alt imobil pe terenul respectiv.Pentru asta am avut nevoie de un extras de carte funciara.Cand am incercat sa obtin acest extras de carte funciara ,mi s-a comunicat de firma contactata ca pe terenul meu mai apar inca 2 terenuri peste el.Cum ar veni coordonatele altor terenuri apar peste coordonatele terenului meu.
Sper ca s-a inteles ce am vrut sa spun.Cum sa rezolv si eu treaba asta?
in cartierul unde am cumparat terenul majoritatea au teren de 7 m la strada cu case facute probabil cu foarte multi ani in urma.Si eu am o casuta acolo deja facuta..mai degraba o cocioaba...si vreau sa demolez si sa fac alta constructie
Salutare.
Am citit cateva posturi care se asemanau cu ceea ce urmeaza sa va intreb dar tot nu sunt convins de ceea ce am citit.
Am un teren intravilan.Pe acest teren este construita o casuta mica...o camera sau 2...Latimea acestui teren este de 7 m.Unul din vecini are casa lipita de a mea.
Intrebare:Daca eu demolez casa aceea mica...mai pot sa construiesc pe teren o alta casa.??Spune ceva legea in privinta latimii minime a terenului?