avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate andrei-alexandru

Activitate andrei-alexandru

Răspuns la discuția preluare firma
Multumesc pt. raspuns dar am omis sa va spun ca s-a schimbat administratorul odata cu reluarea activitatii acestei firme si in acelasi timp si sediul firmei. trebuie cumva sa merg la administratia fiscala unde in localitatea unde este sediul actual?Si mai ce trebuie facut? Multumesc!
Discuție preluare firma
Dupa ce a fost preluata o firma de consultanta,care sunt pasii urmatori? Mentionez ca au iesit actele de la Registrul de Comert.
Răspuns la discuția INSCRIERE IN CM
dar pt sistemul bugetar,incadrarea se face la salariul pe care l-a avut atunci in 2008.Daca a avut salariu de 500,acum va avea de 705.Inteleg bine? Si daca un angajat calificat [o asistent medical ] a venit din CIC,dupa cat timp are si ea salariu ca si colegele de aceeasi treapta si cum,cu lucrare scrisa? Multumesc!
Răspuns la discuția INSCRIERE IN CM
de ce spuneti ca se trec doua documente in aceeasi zi? Stiam ca la revenire din CIC,mamicile sunt incadrate cu acelasi salariu pe care l-a avut la plecarea in CIC iar pt. a li se majora salariul,trebuie sa dea o testare,dupa nu stiu cat timp.
Răspuns la discuția tichete masa
Multumesc frumos!
Discuție tichete masa
daca un angajat lucreaza 6 ore pe zi,are dreptul la tichete de masa si cate?
Discuție decizii
Am o contrazicere si va rog sa ma ajutati: cine emite deciziile intr-o institutie,daca exista jurist? Resursele umane? Nu mi se pare corect ca aceste decizii fie ele si legate de mariri,incadrari,schimbari loc de munca,sa fie emise de resursele umane ci nu de juristul institutiei.
Răspuns la discuția carte de munca
Multumesc! Ma bucur ca existati .Multumesc!
Răspuns la discuția carte de munca
dar daca insumate aceste adeverinte dau mai mult de 12 ore pe zi ce fac?
Răspuns la discuția concediere disciplinara ilegala ?
casigati sigur.daca aveti un avocat bun,puteti castiga si daune materiale. Nu va lasati,cautati-va dreptatea.Bafta!