avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale preluare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

preluare firma

Dupa ce a fost preluata o firma de consultanta,care sunt pasii urmatori? Mentionez ca au iesit actele de la Registrul de Comert.
Cel mai recent răspuns: ContSters69724 , utilizator 08:50, 4 Mai 2010
Pasul urmator ar fi sa continuati activitatea. Banuiesc ca datele financiar-contabile le-ati vizionat inainte de preluare.
Multumesc pt. raspuns dar am omis sa va spun ca s-a schimbat administratorul odata cu reluarea activitatii acestei firme si in acelasi timp si sediul firmei. trebuie cumva sa merg la administratia fiscala unde in localitatea unde este sediul actual?Si mai ce trebuie facut? Multumesc!
Aveti obligatia in termen de 15 zile sa depuneti declaratia 050 la Fisc cu noile modificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare srl dintr-un judet in alt judet MADALINA ARMEANU MADALINA ARMEANU SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)
Mi-am facut firma, ce fac mai departe? Karapok Karapok Ok, titlul suna un pic incitant, dar intrebarea este corecta, am iesit de la Oficiul Registrului Comertului cu cele 4 file care atesta ca am infiintat o firma, ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social in alt judet ContSters57430 ContSters57430 Buna ziua, Societatea la care lucrez si/a mutat sediul din Bucuresti in Ploiesti. Am inregistrat schimbarea la Registrul Comertului si am obtinut noul ... (vezi toată discuția)