avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social in alt judet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social in alt judet

Buna ziua,

Societatea la care lucrez si/a mutat sediul din Bucuresti in Ploiesti.
Am inregistrat schimbarea la Registrul Comertului si am obtinut noul CUI.

Mi se pare logic ca ar trebui sa schimb si Certificatul de inregistrare in scopuri de TVA. Asa este?
Trebuie sa modific si Registrele unice de control ale punctelor de lucru? Dar al societatii?
Am sa anunt firmele de leasing dar ce alte modificari mai trebuiesc facute?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 22:40, 29 Iulie 2009
deeasor a scris:

Buna ziua,

Societatea la care lucrez si/a mutat sediul din Bucuresti in Ploiesti.
Am inregistrat schimbarea la Registrul Comertului si am obtinut noul CUI.

Mi se pare logic ca ar trebui sa schimb si Certificatul de inregistrare in scopuri de TVA. Asa este?
Trebuie sa modific si Registrele unice de control ale punctelor de lucru? Dar al societatii?
Am sa anunt firmele de leasing dar ce alte modificari mai trebuiesc facute?

Multumesc,

Da, trebuie sa cereti alt CIF de la noua Administratie, sa transferati dosarul fiscal, sa schimbati sediul pe facturi, chitante, bonuri fiscale, sa schimbati sediul pe taloanele masinilor, sa transferati masinile la Taxe Locale la Ploiesti.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2009
Oranina Dumitru, Contabil
Buna ziua,

Fisacalitatea nu e punctul meu forte dar ce inseamna "dosar fiscal"?

Multumesc,
deeasor a scris:

Buna ziua,

Fisacalitatea nu e punctul meu forte dar ce inseamna "dosar fiscal"?

Multumesc,

Denumirea generica de dosar fiscal presupune dosarului fizic al actelor firmei depuse la Administratia Financiara cat si fisa de platitor de impozite. transferul dosarului fiscal se infaptuieste prin depunerea unui formular 050 la Administratie si reglarea fisei de platiitor. Sunt multe drumuri de facut la Administratia Financiara pentru rezolvarea acestei probleme, de obicei se ocupa contabilul firmei.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2009
Oranina Dumitru, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul operatorilor intracomunitari miruna82 miruna82 In cazul schimbarii sediului social, este nevoie de a depune la administratia financiara alta cerere de inregistrare in ROI, unde sa figureze noul sediu? Sau ... (vezi toată discuția)
Adresa comunicare acte de catre anaf in caz de schimbare sediu social eugen82 eugen82 Am schimbat sediul social al firmei la reg.comertului anul acesta in martie. Imediat am depus 050 la administratia sectorului unde se afla noul sediu. La ... (vezi toată discuția)
Se schimba cif-ul cand se schimba sediul social? carmenbn carmenbn O firma platitoare de TVA cu 3 salariati isi schimba sediul social din sect 6 in sect 1 si deschide un punct de lucru in sect 2. 1.CIF-ul ramane acelasi sau ... (vezi toată discuția)