Rog un moderator al forumului sa ma ajute cu un raspuns la aceste intrebari, mai exact daca este prevazut legal obligatia de a solicita reluarea activitatii la incetarea suspensarii.
Multumesc!
Buna ziua,
As dori informatii despre obligatiile unei societati la incetarea suspendarii:
1. Din punct de vedere legal, la expirarea termenului de suspendare a unei societati aceasta (administratorul) are obligatia sa faca anumite demersuri la Registrul Comertului si/sau Administratia Financiara sau incetarea suspendarii o face RC din oficiu si comunica AF.
2. Ce obligatii are SC dupa incetarea suspendarii?
3. Daca nu se lichideaza societatea dar o perioada nu se desfasoara activitate (din lipsa contracte de exemplu) poate fi o problema?
Cu tot respectul, as dori sa-mi raspuneti doar daca cunoasteti bine problema.
Multumesc!
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt prevederile legale in urmatoarea situatie:
in urma partajului instanta a decis sa-l despagubesc pe fostul meu sot pentru bunurile comune (casa) in care am ramas eu, cu o anumita suma. Hotararea este definitiva si irevocabila, fara a se specifica un termen sau modalitatea de a-mi achita aceasta obligatie. Va rog sa-mi spuneti daca eu am vreo obligatie in situatia in care fostul sot nu m-a contactat pentru a solicita suma respectiva si a stabili modalitatea de rezolvare. In aceste conditii hotararea judecatoreasca are un termen de prescriere?
Multumesc!
Buna ziua,
As dori sa aflu daca se poate modifica salariul de incadrare al unui salariat detasat la alt angajator, in perioada de suspendare a contractului individual de munca, ca urmare a modificarii salariului minim brut pe economie de la 01.01.2012 ?
Ce documente se intocmesc in aceasta situatie?
Va multumesc.
Am achizitionat o locuinta in Bucuresti iar ulterior am constatat ca nu se poate locui din cauza unui miros insuportabil care provine de la etajul inferior unde o vecina locuieste impreuna cu 15 pisici intr-o garsoniera de 30 m.p. Intrucat nu pot folosi locuinta va rog sa imi spuneti ce solutii ar putea exista pentru rezolvarea acestei situatii ( organisme abilitate, cadru legal )
Va multumesc.