Eu nu oblig arendatorul sa incheie un contract cu mine.
Pot sa inchei un contract cu un alt arendator in starea de indiviziune a proprietatii? Intentia mea este sa fie lucrat terenul , sa am un contract de arendare pe care sa-l inregistrez la Consiliul Local , sa primesc contravaloarea produselor obtinute de pe acest teren si asta pentru ca voi fi platitor de impozit pe proprietate.
Oare se aplica sanctiuni din partea Consiliului Local pentru neinregistrarea sau lipsa contractului de arendare, ce face dovada ca terenul arabil este lucrat ?
Sunt multe aspecte de rezolvat pentru cazul de fata.
Da, in cele din urma ramane o solutie viabila, actiunea in instanta- iesirea din indiviziune.
La sfarsitul anului trecut m-am pricopsit cu o mostenire. La notariat lucrurile se schimba pe moment si nu se mai face si iesirea din indiviziune.
Merg la arendasul cu care se incheiase vechiul contract , valabil pana in aprilie anul curent ,dupa spusele lui.
Surpriza este ca nu doresta sa incheie cu mine un nou contract decat de la inceputul anului viitor 2016 , imi mentioneaza pe contract o anumita parcela de teren desi suntem in indiviziune..etc. Indiferent de argumente nu reusesc sa il conving sa intram in normalitate prin incheierea unui contract de arenda incepand cu anul acesta. Dar nici nu imi arata celelalte doua contracte posibil incheiate cu ceilalti doi mostenitori. Puntea de legatura cu ceilalti mostenitori este intrerupta, neraspunzand la apelurile mele.
Din experienta voastra ce se poate intampla fara contract de arenda , fara remuneratie ? Ce cai de urmat ma sfatuiti sa aleg?
Buna ziua,
Am avut nevoie de ajutor pentru cateva confectii metalice. Un vecin binevoitor “Ics”s-a oferit sa ma ajute. Am cumparat materialele si le-am debarcat la o ruda a sa “Ygrec” si bun prieten in astfel de lucrari , spunand ca totul va fi gata a doua zi. Ne-am inteles asupra detaliilor inclusiv pret . Ca intre vecini nu am incheiat nici o intelegere scrisa. Am suportat in schimb 3 amanari in 2 saptamani , iar acum nu mai raspunde nici unul la telefon.
In situatia probabila , in care nu mai primesc nici un raspuns , ce se poate face? Care sunt caile legale de urmat sau daca se mai poate face ceva ?
Daca ai lucrat ca independent in aceasta tara achiti si taxele de rigoare. O data cu plecarea din aceasta tara era necesar sa iti inchei bilantul fiscal si sa anunti incetarea activitatii pe teritoriul tarii respective.
Debransarea trebuie sa fie completata cu dovada ca nu beneficiati de avantajele trecerii prin apartamentul dumneavoastra a conductelor de termoficare. Reluati interventiile la societatea de distributie a agentului termic , prin acte ce dovedesc faptul a-ti izolat termic conductele. Apoi la comitetul executiv al asociatiei de proprietari .
Pe aeroport toti pasagerii au facut inregistrarea pierderii bagajelor prin intermediul a 2 pupitre. Au fost f.f. multi pasageri ...... de la fiecare zbor si se edita un numar de inregistrare.exista acel tichet dar nu apare bagajul . Achizitia biletului s-a facut on line pe pagina companiei aeriene romane.
Da, precum ai citit asa si este. Inainte de inceperea activitatii, ziua de instruire se considera zi de activitate, dar cred ca mai este nevoie de fisa de aptitudini de la medicul de medicina muncii cu care aveti contract. Daca asa s-a stipulat in contract ca incepe cu data de 14 atunci 14 sa fie.