buna ziua,am o problema ,am fost azi sa fac buletin copilului carea facut 14 ani,,,in 2007 bunicul a facut vanzare-cumparare mie cu drept de abitatie el si viagera mama mea,intre timp bunicul a decedat,,mama a plecat in italia de5 ani,nu a mai venit acasa,tin legatura cu ea,,,si azi mi s-a spus de la ghiseu ca imi trebuie o procura de la ea ,precum ca este de acord sa fac buletin baiatului....este normal??eu am facut sotului buletin(m-am recasatorit,intre timp),l-am luat in spatiu eu si nu mi-a cerut nimic in 2007,adika sa fie prezenta mama,sau bunicul....acum cica s-a schimbat legea??mama nu poate momentan sa trimita procura deoarece este la un spital(casa de riposso) un fel de azil la noi, fiindca a facut infart,,cum trebuie sa procedez ca sa fac baiatului buletin??mentionez ca am si hotarare de stabilire a domiciliului ptr minor in urma divortului,tatal natural nestiindu-l pe copil ,deoarece am divortat cand copilul avea 6 luni,si prin hotarare imi este incredintat!multumesc!!
buna ziua,,am fost la mediator,acesta nu a vorbit nimic doar aasistat la discutie intre mine si presedinte,acolo am stabilit sa merg la asociatie sa fac un grafic dar sa si discut despre penalitati! acum care este perioada maxima de reesalonare ,tinand cont ca numai sotul munceste,familia avand 4 menbrii?mediatorul a dat un act pe carel-am semnat toti 3.va multumesc!
Buna ziua,am pentru maine o invitatie la mediere pentru o suma de aprox 10000 lei laintretinere din care 4000,penalitati cica ,as vrea sastiu in ce consta astasi ceartrebui sa fac in acestcaz! Sa accept si sa facun grafic de reesalonare??Stiu ca va cer mult dar varog sa ma ajutati!daca nu pot plati o luna .ma executa ??
=D>multumesc pentru lamuriri!!!mentionez ca copilul nu isi cunoaste tatal natural deoarece am divortat de cand el avea 6 luni.momentan pe actualul sot il numeste <tata>.imi este teama ca in urma acestei sesizari sa vina fostul sa ceara da vada copilul disturbandu-l astfel!detin hotarare de divort in care mi se incredinteaza copilul si sa plateasca 80 lunar pana la majorat!nu ne-a cautat deloc in toti anii astia(copilul are 10 ani)si a platit pana acum un an!stiu ca mai are un bebe acum nascut in februarie anul asta ,am vorbit cu el si m-a rugat sa astept!!!!pana cand?????