avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Activitate zitazi

Activitate zitazi

Se poate face buletin nou daca nu ai domiciliu stabil ?Adica esti plecat in strainatate si trebuie sa vii acasa sa faci buletinul si nu ai pe nimeni sa te ia in spatiu?
Discuție Buletin expirat
Buna ziua!As dori sa pun o intrebare.Mi s-a expirat buletinul,as dori sa-mi fac domiciliul ín alt judet la un prieten,dar proprietarul casei(tatal prietenului) a murit si casa este inca pe numele tatalui mort. cum poate sa ma ia in spatiu ?
Răspuns la discuția intrebare
Va multumesc pentru raspuns,dar va rog sa-mi spuneti taxele astea pot plati si in forinti in Ungaria ?
Discuție intrebare
Buna ziua!As dori sa ma interesez de un lucru:traiesc ín Ungaria,vreau sa ma casatoresc.Am divortat ín septembrie 2010 si am nevoie de o stampila pe hotarírea de divort,ca decizia e irevocabilá.Sunt grav bolnava de inima si m-as interesa daca se poate rezolva prin posta.Sa trimit hotarírea. Va rog frumos sa ma ajutati daca se poate.
Discuție interes
As avea o singura intrebare:sotul traieste in Romania iar eu in Ungaria.Din motive de sanatate nu pot fi de fata la divort si astazi am primit citatia.Divortul nostru este simpla deoarece nu avem nimic de partajat,nici copii minori.As dori un raspuns ce inseamna ca am obligatia de a depune ÍNTÍMPINARE.trebuie sa fac ceva sau e de ajuns sa nu fiu de fata .
Cu stima: N.Zita
Răspuns la discuția interes
Va multumesc pentru ajutor,n-as fi gíndit ca exista un loc unde primesc raspunsuri concrete asa de repede la íntrebarea mea. Cu multa Stima : Nagy Zita
P.S. Va doresc din toata inima multa sanatate !
Discuție interes
as dori un raspuns concret la o intrebare : traiesc in Ungaria,sint grav bolnava cu inima,din aceasta cauza calatoresc greu.as dori ca sotul sa baga divortul si ma intereseaza cit costa.avem 2 copii majori,nu avem nimic financiar comun de despartit,si traim separat din anul 1996.deci as vrea sa stiu cít costa si daca trebuie sa fiu de fata.
Multumesc pentru rabdarea DVS. Cu multa Stima :Nagy Zita